Rom er kendt for at have smukke springvand, og du vil sikkert gerne til den italienske storby for at besøge Trevi Springvandet. Samtidig gemmer den italienske hovedstad på masser af andre spændende kulturelle og kulinariske attraktioner, samt Vatikanet, det lille land midt i byen, som gemmer på fantastiske bygnings- og kunstværker.

Mere end 30 millioner turister besøger Rom hvert år og det betyder naturligvis at der er hård konkurrence i restauration- og hotelindustrien. Det kan du få gavn af i form af lækre tilbud, når du skal booke hotel i den italienske hovedstad!

Find det bedste tilbud på de mest populære hoteller i Rom

Du og resten af selskabet har mulighed for at indlogere jer hos over 3500 forskellige steder i Rom. Derfor er det en god ide at benytte hjemmesider som hotels.com og trivago.com, hvor du kan sammenligne priser på hoteller, ferieboliger, vandrehjem og meget mere. Trivago har sit eget vurderingssystem hvor brugerne vurderer deres ophold efter at de har vendt snuden hjemad.

En anden populær hjemmeside, hvor du kan se de bedste hoteller, er tripadvisor.com. Mange benytter Tripadvisor til at planlægge hele ferien med sightseeing, spisning og hoteller. Når det kommer til sidstnævnte finder du Appia Antica Resort på toppen af listen. Hvis du ønsker at bo på det femstjernede hotel, så vil Tripadvisor ofte sende dig videre til hotels.com.

Her får du de bedste priser på eksklusive hoteller som Appia Antica Resort, men det er ikke kun de fornemme hoteller som er populære på siden. Generelt har siden mange gode tilbud lige meget om du vil have fine marmor-badeværelser og luksussenge, eller om du er mere til de små og hyggelige Bed and Breakfast hoteller.

Hvor er det bedst at overnatte i den italienske hovedstad

Det hele kommer an på hvilken slags ferie du er ude efter. Den største del af turisterne, som besøger den italienske storby hvert år, er pilgrimme. Sammen med tusindvis af andre rejseglade individer besøger de to lande på en ferie. For når du tager til Rom, må du ikke glemme at besøge Peterskirken i Vatikanstaten, som er verdens mest berømte kirke.

Bortset fra pavens kirke ligger størstedelen af attraktionerne i den italienske by centralt og tæt på hinanden. Det gode ved den smukke by er, at på trods af der valfarter så mange turister til den smukke by hvert år, så er det stadigvæk muligt at bo i autentiske kvarterer. Du kan for eksempel vælge at bo i Travestere bydelen, som har smalle charmerende gader, Porta Portese marked om søndagen og ligger tæt på det antikke Rom.

Du kan også vælge at bo i selve det antikke Rom, hvis du booker et hotel nær Colosseum. I samme bydel har du Palatinerhøjen og Forum Romanum. Dette område ligger tæt på den turistiske Termini bydel, som vi anbefaler at undgå at bo i, men som er et must på besøgslisten.

I sidste ende afhænger alt af smag og behag, og hvilke planer du har med din ferie. Benyt nettets hoteltjenester til at finde et godt hotel, alt efter hvad du ønsker at bo i nærheden af og book så til attraktive priser!