3 spændende rejser til vinteren

Om vinteren, er der mange, der drømmer om at kommer et par dage væk fra de mørke og ofte kolde dage i Danmark. Der er heldigvis også gode muligheder for at tage på spændende rejser i vinterperioden, vi kommer med 3 bud på rejser, som du kan tage på i løbet af vinteren her.

Besøge Londons hyggelige gader

En af de mest populære destinationer, som mange danskere rejser til hele året er London. London er også altid et besøg værd, da der hele året er fantastiske muligheder for at finde spændende oplevelser.

I London er der først og fremmest mulighed for at besøge nogle af de klassiske seværdigheder, som du sikkert har været forbi, hvis du har besøgt London før. Det er fx Big Ben, London Eye, Tower of London samt Buckingham Palace.

Men når ud har besøgt de mest populære seværdigheder, venter der mange andre spændende oplevelser gemt i Londons gader. I London er der fx et stort udvalg af forskellige krigsmuseer, som er enormt interessante at besøge.

Samtidig kan du finde en masse forskellige restauranter i London, så du kan få nogle gode smagsoplevelser. Du kan fx få klassisk English Breakfast samt meget andet.

Det gode ved at tage en tur til London i er, at det ikke tager andet end en times tid at flyve til London, så du kan roligt tage forbi storbyen selvom du ikke har mulighed for at tage den lange rejse.

Du kan overveje at rejse gennem et rejsebureau, så du ikke selv skal stå for alt for meget planlægning af turen, men bare kan slappe og nyde rejsen. Du kan fx rejse gennem det nye rejsebureau SignaTours.

Varme og spænende oplevelser i Costa del Sol

Costa del Sol, der også er kend som solkysten, er en perfekt destination til dig, der savner sommervarmen. Costa del Sol tiltrækker hvert år mange, der godt kunne tænke sig lidt af sommervarmen og muligheden for at bade på stranden.

Costa Del Sol er en af del af Malaga provinsen, der ligger i det sydlige Spanien.

Der er gode muligheder for at finde spændende oplevelser i Costa del Sol, og det er derfor en unik mulighed for at kombinere sol og varme med seværdigheder i verdensklasse.

Du kan fx besøge Puente Nuevo Bridge, der er en af de mest populære seværdigheder i området omkring Costa del Sol. Broen bliver hvert år besøge af mange, der gerne vil se selve broen og de flotte områder omkring.

Interessante seværdigheder i Kroatien

En sidste rejse, som du kan tage på i vinteren, er en tur til Kroatien. Hvis du vælger at planlægge en ferie til Kroatien, kan du se frem til smukke områder og selvfølgelig også spændende seværdigheder.

I Kroatien er der først og fremmest en smuk natur, som hvert år tiltrækker mange, da det kan give nogle unikke oplevelser. Samtidig er der flotte strande, hvor du kan tage på svømmetur.

Hvis du godt kan lide at sejle, er Kroatien også en fantastisk destination, da der er gode muligheder for at leje en båd og tage ud og udforske de mange øer, der ligger rundt omkring. Du kan få fantastiske oplevelser ved at tage rundt på sejlerferie i Kroatien. Så er der bare vigtigt at huske det nødvendige udstyr til en god sejltur. Hvis du er i tvivl om, hvad der er vigtigt at have med, kan du kigge på marineudstyr.dk.

Hvis du ikke er den store sejler, er der stadig fantastiske muligheder for at få en unik ferie i Kroatien. Du kan fx tage på besøg i en af de mange parker eller tage rundt i nogle af de gamle bydele, der er utrolig spændende at udforske.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Oplev skønne Budapest i foråret

Som blommen i et æg ligger Ungarn midt mellem Østrig, Kroatien, Slovakiet, Rumænien, Ukraine og Serbien. Landet har stærke grænser, gode naboskaber og en spændende

jetlag

Sådan undgår du at få jetlag

De fleste, der har prøvet at flyve på tværs at flere forskellige tidszoner, ved også, hvor svært det kan være at komme sig over. Hele