3 veje til god te i hverdagen

Det er ikke kun på caféerne, der nydes te af høj kvalitet. Mange ønsker også at bringe kvaliteten ind i hverdagen og lave en god kop te derhjemme. Men hvordan kan du sikre dig, at kvalitet og smag er i top, hver gang du serverer en kop te?

Det får du 3 brandvarme tips til lige her:

1. Drik te med god samvittighed

Der findes mange slags te derude fra forskellige udbydere. Mange smager fint – men hvordan står det til med selve produktionen og forholdene for de, der dyrker og bearbejder teen? Ofte vil du her opleve at få en mindre god smag i munden…

Ved at sætte økologi og bæredygtighed på dagsordenen, kan du nyde din te med god samvittighed. Og det bedste ved det hele er, at te, der er produceret under disse forhold typisk også byder på en langt bedre smagsoplevelse.

En af de tevarianter på markedet, der forener god smag med økologi og bæredygtighed er Chaplon te. Virksomheden bag Chaplon te hedder Chaplon Tea Estate og er dansk. Her har fokus altid været at sikre den absolut højeste kvalitet lige fra dyrkning til den ender på hylderne i butikken.

Alle Chaplon Tea Estates plantager ligger i Nuwara Eliya og Uva på Sri Lanka. De to områder er kendt for at være nogle af Sri Lankas absolut bedste te-distrikter. Her driver virksomheden en 100% etisk forsvarlig forretning med stor respekt for både mennesker og miljø. Ud over at skabe velvære og velsmag i topklasse står Chaplon derfor også for at skabe bæredygtig udvikling og velstand til alle, der er involveret i teproduktionen.

Så vink farvel til sprøjtemidler, kunstige tilsætningsstoffer, kunstgødning, belastning af jorden og dårlige arbejdsforhold. Og sig goddag til en kop velsmagende og velduftende te med respekt for dig og dine omgivelser.

2. Spar tid – opret et te abonnement!

Flere og flere online forretninger har fået øjnene op for abonnementsløsninger, og det er et stort hit hos de danske forbrugere. Også her har tebranchen fulgt med, så du nu kan bestille din favorit-te med få klik og få den sendt lige til døren.

Med et te abonnement er du sikker på altid at kunne forkæle dig selv eller dine gæster med en god kop te. Derudover kan du med et te abonnement:

  • Spare tid på at lede efter din yndlings-te i de fysiske butikker.
  • Spare penge – e-handel er typisk langt billigere end handel i fysiske butikker.
  • Helt selv bestemme, hvor ofte du vil have sendt te til døren.
  • Løbende ændre i dine bestillinger eller sætte dit abonnement på pause.
  • Slippe for at gå på kompromis med økologi og god kvalitet – en situation der ofte opstår i en fysisk butik, hvor din favorit-te måske er udsolgt eller ikke findes.

Et te abonnement er derfor fleksibelt og trygt på samme tid – og så sparer du tid og penge!

3. Eksperimentér med forskellige blandinger

Er du glad for te? Så har du garanteret en eller flere slags te, der er dine ultimative favoritter.

Men hvorfor ikke eksperimentere dig lidt frem i den forunderlige verden af te?

Du behøver ikke at købe alverdens kombinationer af smage og tetyper. Faktisk er det meget nemmere og sjovere at lave dine egne blandinger hjemme ved køkkenbordet.

Har du for eksempel overvejet, hvordan det vil smage at blande en sort te med æble og solbær eller citron og ingefær? Eller hvad med at mikse din egen te med urter som kamille, timian eller brændenælde?

Kun din kreativitet sætter grænserne. Husk blot, at du skal tørre frugter og urter, inden du laver te ud af dem. Det kan du med fordel gøre i en ovn på 45 grader – husk at lade lågen stå åben!

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Få det meste ud af dine penge

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. At have helt styr på privatøkonomien kan være svært. Ikke desto

wolt rabatkode

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden “MANDENSDK” Brug wolt koden “MANDENSDK”og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

Business Intelligence

Skab værdi med Business Intelligence (BI)

Business Intelligence omtales i mange forskellige sammenhænge inden for forretningsverdenen. Men hvad er BI, og hvilken værdi har Business Intelligence for din virksomhed? Mange virksomheder

barn musik

Dit barns musikalske sprogøre

Der er lavet en del undersøgelser og forskningsforsøg, der tager afsæt i hvad musik gør ved os mennesker. Disse forskellige forsøg viser med al tydelighed,

barn rytme

Dit barns rytmiske krop

Dans – spil på tromme – syng og bliv glad. Det er opskriften på den perfekte fælles oplevelse. Sæt Safri Duo på anlæget, det kunne