4 tips til at pifte stuen op

Det er godt med lidt fornyelse en gang imellem. Man kan blive træt af at se på det samme dag ud og dag ind. Fx stuen kan have godt af en ny indretning med jævne mellemrum. Det er et rum, man opholder sig meget i, så det vil føles godt med lidt fornyelse der.

En stue bliver også slidt, fordi den bliver brugt så meget. Den bliver altså også mere og mere trist at se på, fordi den trænger mere og mere til at blive sat lidt i stand.

Der er mange måder, du kan pifte din stue lidt op på. Her får du 4 tips.

Ny sofa

Sofaen er en stor del af stuen. Specielt hvis du har en stor hjørnesofa, som fylder rigtig meget i rummet. Men selvom du har en lille topersoners sofa, så er det et vigtigt møbel, som gør noget for stuen.

Er din sofa blevet brugt rigtig meget, er den blevet slidt. Farven er måske falmet lidt, eller den er blevet misfarvet eller plettet. Så kan du pifte hele stuen op med en ny sofa. Fordi sofaen er sådan et vigtigt møbel i stuen, så kan det gøre rigtig meget for hele rummet, at du skifter den ud.

Maling på væggene

Alle malede vægge har brug for et nyt lag maling en gang imellem. Vægge bliver også beskidte, maling kan blive slidt af, og det kan være, at du har flyttet rundt på nogle billeder. Så kan det være en god idé at give væggene en gang maling.

Maler du i samme farve igen, virker det ikke som noget, der vil gøre en stor forskel. Men det gør det. Din stue vil komme til at se mere frisk og ny ud.

Vil du have lidt fornyelse og forandring, så kan du vælge en ny farve og male alle eller måske kun én væg i den farve. En enkelt væg i en anden farve kan få din stue til at se helt anderledes ud.

Ny kunst

Har du de samme billeder hængende, som du har haft i mange år, så kan det være tid til fornyelse på det område. Du kan skifte dine gamle familiefotos ud med ny, flot kunst. Eller du kan skifte noget af det gamle ud med noget andet gammelt. Du behøver ikke at hænge helt ny kunst op. Hvis du bare skifter lidt ud, så vil det give fornyelse.

Kan du godt lide lidt fornyelse med jævne mellemrum, så kan kunsten på dine vægge være en nem løsning. Du kan sørge for at have rammer i nogenlunde samme størrelse, så du nemt kan tage en ned fra væggen og hænge en anden op. Så kan du skifte din kunst ud hver uge.

Flyt rundt

Vil du ikke købe noget nyt eller pakke alt ned for at male, kan du stadig få lidt fornyelse. Du kan bare rykke rundt på møblerne. Stil dem på en anden måde, end de plejer at stå på. Stil sofaen et andet sted, og flyt bogreolen.

Når møblerne står et nyt sted, vil det føles som en ny stue.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

wolt rabatkode

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden “MANDENSDK” Brug wolt koden “MANDENSDK”og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

te

3 veje til god te i hverdagen

Det er ikke kun på caféerne, der nydes te af høj kvalitet. Mange ønsker også at bringe kvaliteten ind i hverdagen og lave en god

Oplev skønne Budapest i foråret

Som blommen i et æg ligger Ungarn midt mellem Østrig, Kroatien, Slovakiet, Rumænien, Ukraine og Serbien. Landet har stærke grænser, gode naboskaber og en spændende

E-bog eller trykt bog

E-bog eller trykt bog?

E-bog eller trykt bog – hvad skal man vælge? Er du til den gode gamle trykte bog? Den med den velkendte knitrende lyd, når du

Du bør aldrig stoppe med at lære

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er