Spar penge på feriebudgettet med billige flybilletter til Zanzibar

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige rejser til Zanzibar og mange andre destinationer.

Har du ikke haft held med at finde billige flybilletter til Zanzibar? Frygter du derfor, at prisen for flybilletten vil være så pebret, at du risikerer at måtte skrotte dine planer om en drømmeferie på den eksotiske ø? Det behøver du ikke. Der findes nemlig et hav af online muligheder for at få fingrene i billetter til en pris, hvor de fleste kan være med. Læs her, hvordan du sikrer dig den billigste billet.

Står hverken barometer eller kalender på sommer, sol og varme? Har du derfor besluttet dig for en ferie på den smukke ø i det Indiske Ocean, hvis du kan finde en flybillet, der ikke sprænger dit feriebudget? Det kan sagtens lade sig gøre. På nettet findes der et væld af sites, hvor der tilbydes billige flybilletter. Det er dog vigtigt at se dig godt for. For ikke alt der skinner, er guld.

Grundighed betaler sig

Når du søger efter billige flybilletter til Zanzibar online, kan du gøre det tre steder: Hos et rejsebureau, på en rejseportal eller hos et flyselskab.

Uanset, hvad du vælger, skal du se dig godt for. Læs alt med småt, og forhør dig hos den enkelte aktør, hvis du er i tvivl om noget.

Som med så meget andet er priser ofte billigst, hvis du handler direkte med en udbyder. Det vil her sige et flyselskab. Et eller flere mellemled koster, og hvorfor betale fordyrende mellemled, hvis det i sidste ende ikke giver dig nogen fordele?

Pas også på skjulte gebyrer. Det kan være svært at gennemskue, hvad prisen dækker. Her kan det absolut anbefales at undersøge flere forskellige websites grundigt, for du vælger, hvor du bestiller.

Tjek forskellige ruter

Er du fleksibel i forhold til flyselskab, lufthavne, afgangs- og ankomsttider, kan der ofte spares mange penge. Det kan derfor betale sig at kigge på forskellige ruter til drømmeøen.

Hvilke ruter, der er de bedste, afhænger naturligvis af, hvilke forventninger du har. Har du ikke krav til, hvorvidt du flyver med et specifikt selskab eller behøver at tage fra den nærmeste lufthavn – eller for alt i verden vil undgå at skulle i transit – er du allerede godt på vej til en fornuftig pris.

Hvis du vil have et godt overblik over de forskellige ruter, kan du gøre brug af de såkaldte sammenligningsportaler. Her får du nemt og bekvemt en masse nyttige informationer. Nogle af de mest populære portaler er:

  • Momondo.com
  • Travelmarket.dk
  • Billigeflybilletter.dk
  • Skyscanner.dk
  • fly.idealo.dk

Inden du bestemmer dig for at booke, bør du dog dobbelttjekke priser og så videre hos flyselskabet. Måske fås billetten billigere dér.

Herudover er det en god idé at få styr på afstande, rejsetider og eventuelle billetpriser, hvis du skal tage offentlig transport til lufthavnen. Du skulle nødig ende med at betale mere for din ferie, fordi du skal rejse langt for at stige på et fly.

Der er også tit penge at spare på opholdet, ved at bruge en online-portal til at finde det billigste hotel. Det kan du f.eks. gøre hos Hotels.com.

Så find billige flybilletter til Zanzibar online, og spar masser af penge til din drømmeferie

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

restauranter i rom

Restauranter i Rom

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk. Se en udvidet guide til restauranter i Rom her. Besøg også Rejsetilbud.dk’s side om Rom. Man kan ikke sige

Rejseguide til Monte Carlo

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Når man tænker på Monte Carlo, så tænker man samtidig også

eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er et 324 meter højt jernstolstårn i Paris. Det er placeret i det 7. arrondissement i den nordvestlige ende af Champ de Mars (Mars-feltet),

4 stykker spanske tapas på fad - se her og lær mere om Spaniens mad

Spise i Madrid – 5 uundværlige tips

Madrid er et veritabelt skatkammer af sanseudvidende og mundvandsdrivende oplevelser for øjne, mave og sjæl. Hér kommer nogle gode og uundværlige tips til dig, der

rom løbesko

Oplev Rom med løbesko på

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – din oversigt over Afbudsrejser – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige afbudsrejser til Rom og

Tag på solferie med stil

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Det danske vejr er ustadigt – og det gælder især om

jetlag

Sådan undgår du at få jetlag

De fleste, der har prøvet at flyve på tværs at flere forskellige tidszoner, ved også, hvor svært det kan være at komme sig over. Hele

pige går på gaderne i madrid - find billigt hotel i spanien

Billigt hotel i Madrid

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige hoteller i Madrid. Madrid er en fantastisk by at