7 Billige makeup børster i god kvalitet 2020

Når du skal lægge makeup, er gode og billige makeup børster uundværlige. En god børste vil hjælpe til det flotte udtryk med jævnt lag og uden klumper i makeuppen.

Du vil kunne finde endnu billigere børster end de viste børster nedenfor. Men du vil gerne undgå børster der mister hårene for hurtigt.

Vi har fundet forskellige sæt og enkelte børster i god kvalitet til en billig pris. Inspirationen giver dig det nemme og hurtige overblik over muligheder. Måske endda så meget at du får brug for praktisk makeup opbevaring af børster.

Læg en perfekt base med dette Flawless Base Set fra det populære brand. Real Techniques er kendt og populær blandt makeup gurues og MUAs. Folk er faldet for kvaliteten og prisen fra pigerne der startede ud på Youtube.

Sættet giver dig 4 gode børster med contour brush, square foundation brush, buffing brush, detailer brush og holderen til børsterne.

4 forskellige børster der til at påføre flydende foundation, concealer eller blende.

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge

Makeupsvamp fra Real Techniques der kan fremhæve dine ansigtstræk og skabe skygger. Brug svampen til contour eller lægge en highlighter.

Real Techniques Miracle svampen koster 43 kr. efterlader ikke striber eller skarpe kanter.

W7 Pro-Artist eyeliner makeupbørste

Til 29 kr. Kan du købe denne Pro-Artist eyeliner makeupbørste fra W7 Cosmetics. En børste der er nem at bruge til at påføre din eyeliner helt som en professionel.

Nilens Jord Pure Collection

Nilens Jord Pure Collection 884 børste er anbefalet og kåret som testvinder i forskellige makeup børste test. En god vegansk børste til bryn, eyeliner eller påføre øjenskygge og kan kombineres med modellerne 885, 886, 887 og andre i samme serie.

Nilens Jord børsten har en skrå vinkel og fleksible hår der gør børsten nem at bruge. Og samtidig stikker den ikke som mange skrå børster har tendens til.

Børsten til 55 kr. kan bruges både til tør og våd eyeliner.

Elf Cosmetics Angled Blush Brush

Makeup pensel fra Elf Cosmetics til blush, highlighter eller contour. Børsten til 49 kr. giver dig en sikker og ensartet påføring. Det sikrer den skrå form på børsten ved at tilpasse sig konturerne i ansigtet.

Børsten er i et stilrent mat design. Ergonisk form der passer perfekt i hånden.

Elf Cosmetics Blending Brush

Elf Cosmetics Blending Brush til 39 kr. der blender din øjenmakeup godt.

Blending børsten er perfekt til øjenskygge og anvendelse til concealer. Børsten er ergonomisk udformet og i det velkendte stilrene design i sort, der går igen ved Elf Cosmetics makeupbørster og pensler.

So Eco Blush Brush

Blush børste fra So Eco til en billig pris. Børstehovedet er håndskåret og designet til påføring af blush i både creme og pudderform.

Børsten er miljøvenlig og håndtaget er fremstillet i økologisk bambus.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Kan man sove med mascara?

Kan man sove med mascara?

Mange unge som voksne går med makeup til dagligt. Det er en del af morgenrutinen at lægge mascara – men husker du også, at rense

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster. Ved at bruge en børste der er beskidt, kan du både tilstoppede porer med hudproblemer til følge; helt ligesom du

Hvor lang tid holder en god mascara?

Hvor lang tid holder en god mascara?

Hvor lang tid holder en god mascara? Mascara er nærmest obligatorisk når vi skal ud. Mascara bruges til galla, fester og diverse sammenkomster elle arrangementer.

Hvad er en highlighter makeup?

Hvad er en highlighter makeup?

Hvad er en highlighter makeup? Highlighter makeup er en betegnelse for makeup der er lysere end ansigtets andre nuancer. Du bruger highlighter til at fremhæve

Hvad er en primer makeup

Hvad er en primer makeup?

Hvad er en primer makeup? Hvis du elsker makeup og bruger det dagligt, men du har måske ikke har prøvet at bruge primer makeup før,

makeup spejle test med de bedste spejle

9 flotte makeup spejle

Hvis du bruger makeup, kræver det ikke bare selve makeuppen men også et spejl. Makeup spejle kan være dejlige praktiske, hvis du ikke har makeuppen