Design personlige gaver – 5 gode idéer

Julen har netop været over os. Det betyder som regel lange, seje kampe, hvor der skal findes de helt rette gaver. Men har du nogensinde overvejet at gøre som ungerne? Smid listen med dyre design-items over skulderen og giv en hjemmelavet gave, der rammer i hjertet – næste gang du skal forære en fin gave.
Her får du 5 gode idéer til en hjemmelavet julegave – der også fungerer resten af året:

1. Retro-skålen til musikelskeren

Glem alt om allemandsejet Kähler vaser og den slags. Tag i stedet en gammel grammofonplade og placer den over en skål eller et ildfast fad. Kom nu begge dele i ovnen og se grammofonpladen smelte og falde sammen over skålen. Når du har taget delene ud og givet dem tid til at køle ned, står du tilbage med en helt unik skål lavet af en grammofonplade. Skålen er uden tvivl en unik gave, der vil falde i musikelskerens smag – eller bare hos den generelt designinteresserede, der næppe råder over sådan en i forvejen.
Undgå dog at bruge musikelskerens yndlingsband til skålen, så du ikke selv får kul i julesokken næste år. Du kan dog bruge et cover fra yndlingsbandet som underlag til skålen, hvilket giver det sidste personlige touch.
Se mere her i klippet.

2. Design din egen t-shirt

Tøj er altid populært på ønskelisten. Og hvad enten det er far, mor, børnene eller kæresten, der ønsker det, så kan du overraske med dit helt eget design. Lav f.eks. dine helt eget print på T-shirt ved at vælge en flot basis T-shirt (eller polo, løbetøj, tanktops etc.) og uploade det billede, du vil have trykt på.
Du kan uploade et billede, du selv har redigeret, et minde fra jeres bedste ferie eller noget helt tredje.
Læs mere om print på T-shirt her.

3. Lav et flot billedtryk

Her kommer endnu et tips til den kreative, der sætter pris på foto og billede. Faktisk kommer der hele 6 tips og tricks, hvis du ser videoen, men jeg vil holde fokus på det første. For med en helt almindelig laserjet printer, et stykke træ, et strygejern og lidt tape, kan du lave fantastisk billedkunst.
Du udskriver ganske enkelt bare det print (helst sort/hvid), du vil overføre til træstykket, ligger det med motivet nedad og taper det fast, så det ikke flytter sig, når du skal stryge det. For ja, du skal hernæst stryge med et varmt strygejern på bagsiden af dit billede. Når du herefter trækker billede af, vil du få overført det til træet. Trykket fremstår rustikt og som fra et gammelt fotografiapparat.

4. Vi fortsætter i billedkunstens spor

For hvad med at lave din helt egen plakat? På https://nemprint.dk/produkter/plakater kan du få trykt dit helt eget kunst til væggen – i helt og aldeles plakatværdig papirkvalitet.
Du kan vælge blandt mange forskellige størrelser og papirtyper, så du får den helt rette kvalitet. Hernæst skal du uploade din billedfil med motiver af alt fra fantasiens verden.
Husk! Hvis gaven skal være spot-on, bør billedet selvfølgelig gives indrammet. Så sørg for at find en god ramme i IKEA eller et andet bolighus.

5. (Mest til pigerne) lav din egen bodyscrub

Sukker og citron samt kokosolie. Det er alt der skal til at lave en god bodyscrub. Sukkeren skrubber skidt og døde hudceller af, citronsaften giver en forsigtig peeling og gør huden blød, mens olien fugter huden på ny.
Du skal kun bruge 3 dl sukker, 1 dl kokosolie og 3 spiseskefulde friskpresset citron eller lime saft. Det hele røres sammen til en masse, du f.eks. kan komme i et gammelt syltetøjsglas og skrive en sød besked på.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Business Intelligence

Skab værdi med Business Intelligence (BI)

Business Intelligence omtales i mange forskellige sammenhænge inden for forretningsverdenen. Men hvad er BI, og hvilken værdi har Business Intelligence for din virksomhed? Mange virksomheder

wolt rabatkode

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden “MANDENSDK” Brug wolt koden “MANDENSDK”og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

Forkæl jer selv og den lille

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Har du og kæresten lige fået en lille ny? Først og

Få det meste ud af dine penge

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. At have helt styr på privatøkonomien kan være svært. Ikke desto

oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver

Det er nemt at forstå hvorfor oplevelsesgaver er et hit. Det kan være svært at blive ved med at finde på, når der skal gives

E-bog eller trykt bog

E-bog eller trykt bog?

E-bog eller trykt bog – hvad skal man vælge? Er du til den gode gamle trykte bog? Den med den velkendte knitrende lyd, når du

Gør det nemt at dele idéer

Annonce I virksomheder, klubber og organisationer er fællesskabet og samarbejdet ofte enormt vigtigt for at man oplever vækst og succes. Ved at trække på alle