Få mest ud af livet! – Sådan prioriterer du din tid bedst

din tid

10 måneder siden |  0 comments  |  Livet

Er du tilfreds med dit liv? Bruger du din tid på det, du gerne vil? De fleste af os kender den sædvanlige trædemølle, som man træder ind i stort set hver dag. Det hele skal flaske sig, for at enderne kan nå sammen i en travl hverdag, hvor både børn og voksne har hver ti ting, de skal nå. Men pas på, det kan også blive for meget. Trædemøllen kan køre af sporet, hvis det pludselig går for stærkt, og så kan hele familien vælte. Man skal huske at slappe af – og have styr på sine prioriteter.Det er enormt vigtigt at slappe af og bør prioriteres højt. Der er mange måder at slappe af på. Nogen læser en bog, mens andre foretrækker at kigge ud i luften. Nogen vil gå eller løbe en tur, og andre igen vil hygge sig med noget kreativt eller blot sammen med familien. Der er også nogen, der spiller på online casino og slapper dejligt af med det. Måske har du også prøvet det? Du kan tage et kig på Jetbull bonus og lade dig inspirere. Måske er det lige dig at slappe af til online spil…

Hverdagens trummerum


Der er masser af gøremål i hverdagen, og mange af tingene er – for mange – blot ting, der skal laves. Måske endda bare overstås. Somme tider er det nødvendigt at stoppe op og mærke efter: ”Får jeg det ud af livet, jeg gerne vil?” Eller ”er der nogen ting, jeg bruger alt for meget tid på, som jeg egentlig ikke har lyst til?” Eller ”er der ting, jeg faktisk hader at lave – og er der noget at gøre ved det?” Interessante spørgsmål, som man kun selv kan svare på – og gøre noget ved. Men selvfølgelig vil der næsten altid være ting, man egentlig ikke gider bruge tid på, som bare skal gøres. Også kaldet pligter.Men andre ting kan man måske godt sortere fra. Igen handler det om at prioritere og forsøge at komme af med nogle af de ting, der dybest set dræner en. Det kan kræve en større forandring, men ofte kan små ændringer gøre en stor forskel.

At sige nej


Måske er man af den type, der altid har (for) meget om ørerne med job, hjem og familie, fritidsinteresser og en masse aftaler hele tiden. Hvornår er det så, man slapper af? Og kan man holde til at køre i det gear? Det er her, det er på høje tid at stoppe op og mærke på sig selv, om man overhovedet kan følge med. Det er her, der skal prioriteres og siges nej til det, der ikke er vigtigt.Det kan være tid at sige nej. Nej til nye aftaler, gøremål og arbejde. Men øvelse gør mester, og selv om man somme tider må gå på kompromis, er det vigtigt at have styr på prioriteterne. At huske sig selv. Man skal huske at slappe af en gang imellem og være god ved sig selv. Så får man mest ud af livet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Oplevelsesgaver

  • Kulturnet.dk
  • 0 Comments
  • 9 måneder siden

Sådan skaber du en stærk virksomhed

  • Kulturnet.dk
  • 0 Comments
  • 10 måneder siden

4 tips til at få mest ud af 2018

  • Kulturnet.dk
  • 0 Comments
  • 10 måneder siden