Frandsen Lamper

Det kan være et gedemarked at finde den rette lampe, hvad end det er til over sofabordet eller der skal indkøbes et nyt sæt sengelamper.

Måske ønsker man en lampe i lækkert design, men synes alligevel, at designerlamper kan løbe op i en hel del penge.

Med en lampe fra Frandsen, får du et godt kompromis af lækkert design og god kvalitet, uden det koster dig det hvide ud af øjnene. Ligeledes er der et kæmpe udvalg af både diverse modeller og farver.

Indholdsfortegnelse

Populære Frandsen Lamper

Hvad er Frandsen?

Frandsen er et firma, der siden 1968 har været eksperter inden for designs af lamper. Deres vision er at designe lamper, der både kan stå inde for en ordenlig kvalitet og stilsikkert design i god smag.

Frandsen går op i løbende at udvikle deres designs, så de følger med både tiden og teknologien. De sørger derfor for, at klassiske eller ældre lampemodeller stadig er nogle, man vil investere i dag, og som tilmed har et design, man også har lyst til at have hængene om et par år.

Hvilken type Frandsen lamper kan man købe?

Frandsen har et bredt spektrum af forskellige lampemodeller, så der er lidt for enhver smag, samt lidt til de mange forskellige behov, man kan have til belysning.

Frandsen designer både gulvlamper, til hvis du mangler belysning, når du sidder i sofaen og skal læse en bog, pendel lamper der kan hænge og pynte over spisebordet samt almindelige bordlamper, du kan have stående på natbordet.

Hvordan skiller Frandsen lampers design sig ud?

Der findes en masse forskellige varianter af lamper til næsten enhver smag. Frandsen har gjort sig umage for at designe lamper, der på mange måder er forskellige i deres stil, så man kan finde en lampe man kan lide, uanset hvad man er til.

Alligevel har de formået at holde de mange forskellige modeller moderne i designet trods deres forskellighed. Det er derfor både muligt at købe lamper i det for tiden moderne retro design, men som alligevel har et nutidigt touch eller købe lamper i stilistiske designs, der passer godt ind i det simple og nordiske hjem.

Hvad koster Frandsen lamper?

Trods lækkert design og god kvalitet har Frandsen formået at holde priserne på lamperne en del længere nede, end hvad mange andre designerlamper koster.

Naturligvis afhænger lampeprisen af både modellen og størrelsen på den lampe, man vil have, hvilket vil sige, at nogle modeller kan være væsentligt dyrere end andre.

Dog fås både diverse pendel loftlamper, bordlamper og lamper til vægophæng til en del under 1.000 kr. Er man til nogle af disse modeller, kan man altså få sig en lampe i både ordentlig kvalitet og godt design til en meget mindre pengesum, end mange andre lamper koster i dag.

Hvilke Frandsen lamper er mest populære?

Frandsen har lavet en del forskellige kollektioner, hvor især Ball lampen er meget populær. Denne kendes ved at have en helt rund form som en bold. Ball lampen fås både som loftslampe og som væglamper og er en af de billigere Frandsen lamper.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

House Doctor Lamper

House Doctor Lamper

Hvad end du har brug for en lille lampe til børneværelset, en hyggelig lyskæde, der kan hænge i køkkenet, eller du mangler en klassisk pendel

køb Tom Dixon Lamper til stuen

Tom Dixon Lamper

Kunne du tænke dig at pifte boligindretningen op med nye og moderne designs? Så er lamper fra Tom Dixon en oplagt mulighed, hvad end du

Udendørs Væglamper

Udendørs Væglamper

Udendørsbelysning kan virke irrelevant. Sidder man måske ude på terrassen og nyder livet, når det er mørkt og koldt? Nej, man sidder selvfølgelig derude på

Gubi Lamper

Gubi Lamper

Er du på jagt efter ny belysning til hjemmet? Så kan en Gubi lampe være et glimrende forslag til den næste lampe, der skal pryde

Le Klint Væglamper

Le Klint Væglamper

Kunne du tænke dig en fin væglampe, så du kan sidde og læse i stuen med? Eller har du brug for lidt mere lys, når

Væglamper

Væglamper

Mangler du et sæt lamper ved sengen? Eller har du brug for et godt arbejdslys over køkkenbordet? Så kan lamper til ophæng på væggen være

Ph Gulvlampe

PH Gulvlamper

Er du på udkig efter en ny standerlampe? Og er du til klassisk og dansk design, der kan tage sig godt ud hvor som helst?

køb solcellelamper til haven

Solcellelamper

Skal du have installeret nye lamper på terrassen eller i haven? Og er du træt af besværlige ledningsudtræk og store elregninger? Så kan du let

Le Klint Standerlamper

Le Klint standerlamper

Mangler du både lys og lækkert design til stuen eller soveværelset? Så kan en standerlampe fra Le Klint være det helt rigtige valg for dig.

Rispapir Lamper

Rispapir Lamper

Hvis du ønsker et hyggeligt og afdæmpet lys, som ikke koster det hvide ud ad øjnene, så kan en lampe i rispapir være det rette

Pendler Lamper

Pendler Lamper

Der findes som bekendt et hav af forskellige modeller af lamper, man kan tage til overvejelse, uanset hvor i huset man skal have dem hængende.

Udendørslamper

Udendørslamper

Det er ikke blot i stuen eller over køkkenbordet, vi kan have behov for belysning. Også udendørs kan det være praktisk med lyskilder, så man

Flowerpot Bordlampe

Flowerpot Bordlamper

Hvis du leder efter en bordlampe, som har lidt karakter, så er du sikkert stødt på Verner Pantons Flowerpot bordlamper. Disse enkle bordlamper, som er

Flos Lamper

Flos Lamper

Elsker du at designe og indrette hjemmet, så du får en helt unik stil, der er lige dig, og som du stolt viser frem for

Kobberlamper

Kobberlamper

I dag er den minimalistiske og nordisk inspirerede indretning på højeste mode. Det betyder, at de naturlige, rå og rene materialer er yderst populære sammen