Gode råd om hussalg

Du har som sælger et naturligt ønske om, at din bolig bliver solgt så hurtigt som muligt og til den rigtige pris selvfølgelig. Dét ønske kan sagtens blive realiseret, hvis du blot griber det an på den rigtige måde.

Her får du en lang række gode råd om hussalg, som du kan tage til dig, hvis du gerne vil sikre dig et tilfredsstillende boligsalg.

Start med at få lavet en grundig salgsvurdering

Det er en mere eller mindre umulig opgave at sælge en bolig, hvis der ikke er en naturlig sammenhæng mellem boligens værdi og udbudsprisen. Er det første gang, du skal sælge en bolig, bør du tage en ejendomsmægler med på råd, så du ikke rammer helt skævt mht. boligens værdi. En for høj udbudspris kan skræmme potentielle købere væk, og det er naturligvis ikke i din interesse.

Det er sund fornuft at få lavet en grundig salgsvurdering, da det skaber et godt grundlag for en god bolighandel. Du tænker måske, at det koster en formue at få lavet en salgsvurdering, men det er faktisk ikke tilfældet. Der er nemlig mulighed for at bestille et gratis salgstjek, så hvad har du at miste?

Du kan få vurderet dit hus her, hvis du foretrækker at få en lokal ejendomsmægler til at stå for vurderingsdelen. Bestil en vurdering allerede i dag, hvis du gerne vil have afsat dit hus i den nærmeste fremtid.

Gør dit hus klar til salg

Når din boligs værdi er blevet vurderet, kan du begynde at gøre huset klar til salg. Der er i den forbindelse mulighed for at øge boligens værdi, hvis du spiller på de rigtige tangenter. Herunder får du nogle konkrete forslag til at gøre dit hus salgsklart:

  • Ryd op
  • Luft ud
  • Luk lyset ind (puds vinduer, træk gardiner fra m.v.)
  • Mal vægge og lofter
  • Få slebet gulvene (gulvafhøvling kan blive nødvendigt)
  • Sæt fokus på haven (hyr evt. en gartner)

Jo mere tid og energi du bruger på at gøre dit hus klar til salg, desto større chance er der for, at potentielle købere vil se muligheder i din bolig. Ergo kan det godt betale sig at rydde op, lufte ud osv.

Hyr den rigtige ejendomsmægler

Foretrækker du at sælge din bolig i samarbejde med en ejendomsmægler, så skal du først og fremmest undersøge, hvilke ejendomsmæglere der opererer i dit lokalområde. Du kan herefter sammenligne de lokale ejendomsmæglere på parametre som erfaring, køberkarkotek, annonceringsmuligheder, salærniveau og meget andet.

Det kan være svært at vælge ejendomsmægler, da der er rigtig mange muligheder, og det er dertil ikke altid så ligetil at gennemskue, hvad der adskiller de forskellige mæglere fra hinanden. Ønsker du at samarbejde med en dygtig mægler, så find en ejendomsmægler her.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

E-bog eller trykt bog

E-bog eller trykt bog?

Indholdsfortegnelse E-bog eller trykt bog – hvad skal man vælge?Vælg en e-reader og slip for nettets fristelserEn trykt bog i hånden er bedre end ti

wolt rabatkode

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden “MANDENSDK” Brug wolt koden “MANDENSDK”og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

barn musik

Dit barns musikalske sprogøre

Der er lavet en del undersøgelser og forskningsforsøg, der tager afsæt i hvad musik gør ved os mennesker. Disse forskellige forsøg viser med al tydelighed,

oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver

Det er nemt at forstå hvorfor oplevelsesgaver er et hit. Det kan være svært at blive ved med at finde på, når der skal gives

Business Intelligence

Skab værdi med Business Intelligence (BI)

Business Intelligence omtales i mange forskellige sammenhænge inden for forretningsverdenen. Men hvad er BI, og hvilken værdi har Business Intelligence for din virksomhed? Mange virksomheder

Fordele ved at benytte internetshopping

Internettets fremkomst har fuldstændigt ændret landskabet i rigtig mange områder af samfundet. En af disse områder er detailhandel. Hvor den private forbruger førhen fysisk skulle