Gør rengøringen til en leg

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder.

Vi kender det alle sammen – vi ved, det er på tide at svinge støvsugeren og få tørret støvet af hylderne, men vi bliver ofte ved med at udskyde det, fordi det er en rigtig træls tjans, som vi egentlig sjældent orker. Men det skal jo altså gøres, og med lidt musik på anlægget, bliver det en lille smule sjovere idet du så kan danse dig igennem rengøringen.

Hvis ikke du er typen, der foretrækker en gang høj musik i ørerne, som du lystigt kan skråle med på imens du fjerner spindelvæv fra væggene, så er der også andre måder, hvorpå du kan bliver underholdt under rengøringen. Sætter du pris på en god bog, så giver det selvfølgelig sig selv, at du får svært ved at koncentrere dig om en støvsuger i den ene hånd og en bog i den anden. Men det er der heldigvis råd for! Med Mofibo får du nemlig adgang til et kæmpe stort univers af lydbøger. Find derfor din yndlingsgenre og kast dig ud i en ny bog alt imens du får klaret rengøringen derhjemme, så der igen kan dufte dejligt og du med god samvittighed kan invitere vennerne på besøg. Mofibo er også utrolig fordelagtig i mange andre henseender. Én ting er, at bøgerne findes som lydbøger, men de fås altså også som almindelige e-bøger. Foretrækker du derfor at sidde fordybet i en bog på en mere fysisk måde, så kan du naturligvis også gøre det. På Mofibo finder du alle de populære bøger og bestsellere, og du bliver derfor ikke begrænset af et lille og snævert udvalg. Du kan klikke her og se det store udvalg af både lyd- og e-bøger.

En god støvsuger holder længe, men ikke for evigt

Selvom du har investeret i en god støvsuger og den også har fungeret tilfredsstillende de sidste mange år, så kommer der et tidspunkt, hvor den lige som alt andet simpelthen ikke kan holde til mere. Er din støvsuger ved at nå dertil, så kan det være du så småt skal begynde at kigge efter en ny. En rigtig god støvsuger kan godt gå hen og være en lille smule dyr, og derfor er det måske noget du skal lægge penge til side til i god tid, så du ikke behøver undvære en støvsuger alt for længe, hvis den gamle en dag uventet brænder sammen. Hos Punkt1 kan du finde intet mindre end et hav af forskellige støvsuger. Her tilbyder de mange forskellige brands som fx de populære Miele, Electrolux og Nilfisk. Og en støvsuger er ikke bare en støvsuger – der er stor forskel på kapacitet, sugeevne og ikke mindst lydniveau, og det er derfor vigtigt du beslutter dig for, hvad der er vigtigt for dig og hvad dine behov er. Du kan finde støvsugere her, og nu er det blot op til dig at vælge, hvilken ny støvsuger, du kunne tænke dig.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om: