Halskæder

Når man skal ud og købe en halskæde, er der mange ting, man skal tage stilling til. Såsom hvilket materiale den skal bestå af, hvordan den skal se ud, og sidst men ikke mindst hvilket mærke man bør købe.

Denne guide er god for kvinder, der skal beslutte sig for, hvilken halskæde de skal købe. Men den er i den grad også behjælpsom for deres partnere, som skal finde et flot smykke til deres kæreste, datter eller lignende.

Populære halskæderBlossom forgyldt halskæde med perle og blomster vedhæng, halskæde 80 cm

Blossom forgyldt halskæde med perle og blomster vedhæng, halskæde 80 cm

Smuk lang forgyldt halskæde fra Blossom Copenhagen. Halskæden måler 80 cm og har to yndige vedhæng på sig. Det ene er en hvid ferskvandsperle og det andet er en buttet forgyldt blomst med cubic zirkonia...

KR.1275.00
Mere info


Sif Jakobs Cecina halskæde i sølv med hvide zirkoner

Sif Jakobs Cecina halskæde i sølv med hvide zirkoner

Smuk rhodineret sølv halskæde fra Sif Jakobs Cecina. Halskæden er 42 + 5 cm og holder et lille rundt vedhæng der er fyldt op med 7 hvide zirkoner.

KR.499.00
Mere info


Mads Z "TAG" halskæde i sølv med brillant 0,008ct W

Mads Z "TAG" halskæde i sølv med brillant 0,008ct W

Flot Mads Z "TAG" halskæde i blankt sølv med 1 stk. brillant på 0,008ct. Vedhænget er 14 x 11 mm og halskæden er 40/45 cm.

KR.850.00
Mere info


ByBiehl Forest halskæde i sølv

ByBiehl Forest halskæde i sølv

Smuk og feminin ByBiehl sølv halskæde fra Forest serien. Halssmykket har en lækker mat overflade med et blad vedhæng. Ved siden af sidder et lille cubic zirkonia vedhæng. Vedhænget er 26 mm langt.

KR.795.00
Mere info


SIF JAKOBS VALIANO CIRCOLO HALSKÆDE I FORGYLDT MED FARVEDE CZ

SIF JAKOBS VALIANO CIRCOLO HALSKÆDE I FORGYLDT MED FARVEDE CZ

Lækkert Valiano Circolo halssmykke fra Sif Jakobs. Halskæden er lavet i forgyldt sterling sølv og i vedhænget sidder smukke cubic zirkonia i forskellige farver sat i en åben cirkel. Længden kan reguleres...

KR.999.00
Mere info


Joanli Cala forgyldt halskæde med stjerne i cirkel, 42+3 cm kæde

Joanli Cala forgyldt halskæde med stjerne i cirkel, 42+3 cm kæde

Smuk og funklende Cala forgyldt stjerne halskæde med cirkel fra Joanli. Stjerne vedhænget er 14 mm med hvide zirkoner og hænger på en 42+3 cm kæde. Perfekt til hverdagsbrug.

KR.450.00
Mere info


Joanli EllaNor forgyldt A halskæde, 45 cm

Joanli EllaNor forgyldt A halskæde, 45 cm

Smuk forgyldt Joanli EllaNor halskæde med rundt pladevedhæng, hvor bogstavet A er smukt skrevet med funklende zirkoner. Halskæden er 42 + 3 cm og vedhænget er 14 mm. Halskæden er perfekt til hverdagslokket...

KR.450.00
Mere info


Sif Jakobs Valenza sølv halskæde med cirkelvedhæng med cz

Sif Jakobs Valenza sølv halskæde med cirkelvedhæng med cz

Smuk Sif Jakobs sølv halskæde, som kan fås i tre forskellige længder. 45 cm, 70 cm og 90 cm. Vedhænget er Ø 30 mm og består af en lille og en stor cirkel, som er fyldt op med funklende hvide cubic...

KR.1199.00
Mere info


E-Signature sølv halskæde med mellem blad rhod. hvide cz, 80cm

E-Signature sølv halskæde med mellem blad rhod. hvide cz, 80cm

Super smart sølv blad vedhæng i mellem størrelse fra Blossom. Bladet er fyldt op med funklende hvide cubic zirkoner og det fås også i lille og i stor model.

KR.975.00
Mere info


Nordahl Composed halskæde med ovalt vedhæng i oxy

Nordahl Composed halskæde med ovalt vedhæng i oxy

Enkelt halssmykke i oxyderet sterling sølv fra Nordahl Jewellerys Composed kollektion. Halskæden er en ankerkæde på 45+5 cm med et ovalt, fladt vedhæng med mat overflade på 20 mm.

KR.300.00
Mere info


Blossom forgyldt halskæde med hvid perle og mat hjerte vedhæng, 80 cm

Blossom forgyldt halskæde med hvid perle og mat hjerte vedhæng, 80 cm

Smuk og feminin forgyldt Blossom halskæde fra det danske smykkefirma House of Jewellery. Der sidder to forgyldte vedhæng på den lange halskæde. Det ene er en hvid ferskvandsperle og det andet er et...

KR.1375.00
Mere info


Mads Z Poppy sølv halskæde med blomster vedhæng, 45 cm

Mads Z Poppy sølv halskæde med blomster vedhæng, 45 cm

Sødt og feminint sølv Poppy halskæde fra Mads Z. Vedhænget er let og luftigt Ø 16 mm blomst. Der findes matchende ørehænger til.

KR.675.00
Mere info


Joanli EllaNor sølv K halskæde, 45 cm

Joanli EllaNor sølv K halskæde, 45 cm

Smuk sølv Joanli EllaNor halskæde med rundt pladevedhæng, hvor bogstavet K er smukt skrevet med funklende zirkoner. Halskæden er 42 + 3 cm og vedhænget er 14 mm. Halskæden er perfekt til hverdagslokket...

KR.450.00
Mere info

Hvilket materiale kan jeg købe min nye halskæde i?

Hvis halskæden skal være lavet af et ædelmetal, skal det være sølv eller guld – og det skal det helst, for så holder det nemlig længst.

Hvis smykket er lavet af ægte sølv, vil det have en eller anden form for sølvstempel. Det vil ofte være 925, hvis det er sterlingsølv. Men sølv har mange former, så produktet kan også fås i oxideret sølv – her er farven lidt mørkere end ved normalt sølv.

Der findes også mange slags guldhalskæder. Man kan blandt andet købe farverne hvidguld og rosaguld. Især disse forskellige guldfarver bliver mere og mere populære blandt mange kvinder.

Der findes altså mange slags guld og sølv smykker. Fælles for alle disse materialer er, at de er af enormt god kvalitet. Så hvis man vælger at købe et smykke lavet af enten guld eller sølv, har man det formentlig i mange år endnu.

Hvilken farve kan jeg købe min nye halskæde i?

Halskæder kan afhængigt af deres materiale fås i et utal af farver. De mest brugte farver er indenfor sølv- og guldkategorien. Disse farver er også de farver, som passer til flest ting, så de vil være et mere sikkert valg. Men på det seneste er farverne rosaguld og oxideret sølv også begyndt at blive mere og mere populære. Så de er også værd at tjekke ud.

Hvilket motiv findes der?

Det er ganske enkelt umuligt at nævne alle de forskellige motiver, der findes. MEN det er muligt at nævne de motiver, som er populærest for tiden.

Halskæder med henholdsvist bogstaver og navne er rigtig in lige nu. Det kan bruges som et symbol på, hvem man holder af ved at bruge deres forbogstav eller hele deres navn. Disse er ofte også kaldet Love Tag halskæder.

Herudover er stjernetegnshalskæder også meget populære, da det også er noget personligt og dermed gør smykket ekstra specielt. 

Generelt er halskæder med vedhæng meget populære, da man kan tilføje alle de vedhæng, man vil. Det er en let måde at ændre dens udseende på. Vedhænget kan være mange ting som for eksempel et kors, en marguerit eller et hjerte.

Hvilket mærket skal jeg købe?

Selvom der ikke er helt så mange mærker, som der er motiver, er der stadig rigtig mange forskellige mærker.

Jane Kønig er en af de helt store spillere lige nu. Alle hendes smykker er rigtig moderne og lavet i mange forskellige materialer. Allermest kendt er dog hendes Love Tag kollektion, som fås i forgyldt sølv, sterlingsølv, rhodineret sølv (også kaldet oxideret sølv), rosaforgyldt sølv og 18 karat guld. 

Pilgrim er også meget populær for tiden grundet deres store udvalg af smykker, som også fås til en overkommelig pris.

Et mærke, som minder lidt om Pilgrim, er Pernille Corydon. Udvalget fra de to mærker kan godt ligne hinanden lidt, men hvor Pilgrim spiller på, at smykkerne skal være tilgængelige for alle, er Pernille Corydon smykkerne ofte i en lidt højere prisklasse. Dette skyldes primært, at kvaliteten også er den smule bedre.

Georg Jensen har været populær i mange år og vil sandsynligvis også fortsat være det i mange år frem. Det mest kendte smykke er sandsynligvis den flotte marguerit, men generelt har hele udvalget af tidsløse smykker bidraget til mærkets længerevarende popularitet.

Kan jeg købe halskæder til mænd og kvinder?

Ja, alt det information og de råd, der er nævnt ovenover, gælder for både mænd og kvinder. Der findes blandt andet guld halskæder til både mænd og til kvinder, samt mange andre slags smykker. De fleste af dem er nemlig ikke udelukkende lavet til det ene køn, men kan selvfølgelig bæres af alle uanset køn.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Charms

Charms

Det er tid til at shoppe nye smykker – måske du har skiftet stil eller måske du har mistet nogle af dine yndlingssmykker. Hvad end

Signet Ring

Signet Ring

Gamle traditioner er ofte hyggelige at holde ved. Dette gælder også ringe som signet ringe, der er en gammel tradition, der stammer helt tilbage fra

Armbånd Med Navn

Armbånd Med Navn

Smykker kan tit være super gode gaveideer. Der er et enormt udvalg at vælge imellem, og det er let at finde frem til noget, som

Armbånd

Armbånd

Armbånd er et populært valg, hvis man vil forkæle sig selv eller skal ud og finde smykkegave til en, man holder af. Dette gælder både

Ankelkæde

Ankelkæde

En ankelkæde er et fint smykke, der skiller sig ud i forhold til de andre mere traditionelle smykker. Kæden er især populær til fester og

Lange Halskæder

Lange Halskæder

Smykker kan være overvældende ting at købe, da udvalget er så enormt, og du ofte støder på produkter, der er langt udenfor din prisklasse. Heldigvis

Marguerit Halskæde

Marguerit Halskæde

Marguerit halskæder er af de mest tidløse trends indenfor smykkeverdenen. Det er en af de smykker, som bare ikke går af mode. En rigtig klassiker.

Guldringe

Guldringe

Hvis du tænker på at anskaffe dig eller en du kender en ring i guld, har du måske mange overvejelser. Hvilken karat skal ringen være?

Navnehalskæder

Navnehalskæder

Navnehalskæder er meget populære, især til den yngre genration, der får dem givet i konfirmations- eller studentergave. Halskæder med navn egner sig da også rigtig

Julie Sandlau Ringe

Julie Sandlau Ringe

En af de mest populære og mere moderne smykkedesignere i dag er Julie Sandlau, der med sine feminine og spændende smykker har gjort sig bemærket

Kranz Og Ziegler Ringe

Kranz Og Ziegler Ringe

Det danske smykkefirma står bag en række smukke ringe, der alle har hver deres unikke udformning og udtryk. Du finder noget for enhver smag, når

Kors Halskæde

Kors Halskæde

En halskæde med et kors er ikke bare en ting, det er en række forskellige designs og udformninger med hvert sit æstetiske og stilistiske udtryk,

Julie Sandlau Øreringe

Julie Sandlau Øreringe

Er du på udkig efter et par øreringe i et klassisk design, som dog har et moderne og stilrigt touch? Så er Julie Sandlau en

Julie Sandlau Halskæde

Julie Sandlau Halskæde

Smykkerne fra Julie Sandlau er kendetegnet af deres smukke, enkle og feminine designs. Det brede udvalg varierer mellem mange forskellige detaljer og materialer. Du kan

Perlearmbånd

Perlearmbånd

Naturen er fantastisk. Også når det kommer til at fremtrylle smukke smykkesten og perler, som dem vi ynder at pynte os med, når vi gerne