Hay barstol – et ekstra pift til indretning og optimal udnyttelse af plads

Går du også rundt og drømmer om flere kvadratmeter? Rigtig mange ønsker sig en større bolig, der matcher deres behov bedre. Måske er familien blevet større eller livsstilen har ændret sig i løbet af årene. Uanset årsagerne, så kan en kreativ og fleksibel indretning ofte gøre underværker og give følelsen af at have fået et helt nyt og meget større hjem med mange flere muligheder.

Den enkle, moderne og stilrene indretning er populær, men kan virke nærmest umulig at kombinere med en hel families behov. Tænk i multifunktionelle rum med elegante løsninger, så der bliver rum til alle.

I hjemmets hjerte, køkkenet, er der ofte trængsel og kamp om pladsen. Her kan med stor fordel etableres en smal bardisk med barstole. Det kræver et minimum af plads, men vil gøre en kæmpe forskel. Her vil f.eks. gæsterne kunne hygge med en drink inden middagen og i hverdagen har ungerne et sted at sidde med lektier imens aftensmaden tilberedes.

Hvis du synes, at indretning med barstole minder lidt for meget om krostuer eller værtshuse og ikke passer ind i dit pæne hjem, så bør lige kigge nærmere på de smarte Hay barstole.

Er en Hay barstol komfortabel?

Siddekomfort ligger designerne bag Hay meget på sinde. Alle møbler udvikles til at blive brugt, meget og længe. Bestemt ikke møbler, der kun tåler at blive set på, selvom de alle er supersmukke og meget skulpturelle.

Rare og ergonomiske barstole med en praktisk fodstøtte – behagelige og stabile for alle aldre og størrelser. Skønne at hænge og hygge i, men også rare, hvis man skal sidde og arbejde ved en computer eller matematikbog.

Findes en Hay barstol i flere farver?

De forskellige barstole laves i et væld af gode farver og lækre materialer. Farveskalaen er den tiltalende, nordiske og lidt afdæmpede, der glider naturligt ind i enhver moderne bolig.

Hays arketypiske formgivning og klassiske look gør deres produkter geniale til at mikse med andre møbler i en personlig styling af boligen.

Brug barstolene som friske farveklatter, ved at vælge nye nuancer eller lad dem diskret glide ind i den allerede etablerede sammenhæng, ved målrette at gå efter de farver, du allerede har i rummet

Hvad koster en Hay barstol?

Det eksklusive look, som alle Hays barstole har, kunne tyde på en høj pris, men det er absolut ikke tilfældet. Priserne varierer lidt på de forskellige modeller, men niveauet er meget rimeligt. Absolut luksuriøse designermøbler, hvor man kommer meget langt for pengene.

Hvem har designet Hay barstolen?

Hay er her og der og allevegne. Der findes to oplagte grunde til den danske, møbel- og interiørproducents enorme succes. Først og fremmest designes og udvikles alt i samarbejde med en vifte af dygtige formgivere, så der er ikke bare en enkelt mand bag en Hay barstol. Disse findes også i flere forskellige udgaver, der alle har det karakteristiske, Hay udtryk, men alligevel er meget forskellige i form og materialer.

Den anden og meget sympatiske årsag til Hays popularitet, skyldes deres filosofi – godt design skal kunne betales af alle. Dette gælder naturligvis, også, de fine barstole.

Er en Hay barstol kun til køkkenet?

Høje stole kræver, i sagens natur, et højt bord eller en disk at sidde ved. Et flot arrangement med et par barstole er ikke kun forbeholdt køkkenet, men kan i princippet laves i mange rum, hvor der er brug for lidt ekstra bord- og siddeplads, der ikke fylder ret meget.

Hay har også flotte højborde i deres sortiment, der passer fortrinligt sammen med barstolene. Deres superpopulære bordbukke er endog kommet i en høj version, så der er masser af muligheder for at lave et lækkert miljø med barstole.

Hay forhandles rigtig mange steder, så barstolene er helt uproblematiske at anskaffe både online og i lokale designforretninger. En enkel og lidt fræk løsning til at få flere kvadratmeter og funktioner ind i et rum.

Som sidegevinst, så er der intet, der opfordrer til hygge, som en barstol. De indbyder bare alle til at slå sig ned og tage den lidt med ro for en stund- både med eller uden et glas i hånden.

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration af HAY Barstole

HAY Revolver Barstol

About a Stool fra HAY

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

rundt sofabord

Rundt sofabord

Har du svært ved at få de forskellige elementer i stuen til at spille ordentligt sammen? Og mangler du bare sådan et sted at stille

bakkebord

Bakkebord

Når du først har fået fat i det helt rigtige bakkebord, vil du sikkert spørge dig selv, hvorfor du ikke gjorde det noget før. Hvis

tv møbel

TV møbel

Der var engang, hvor folk havde et – med tiden – kæmpestort billedrørsfjernsyn stående i stuen. Måske stod det på et stativ, måske på et

rundt spejl

Rundt spejl

Mangler du inspiration til, hvad der skal hænge på væggene hjemme hos dig? Det kan være, at du ønsker, at det skal være lidt noget

rundt spisebord

Rundt spisebord

Leder du efter det helt perfekte spisebord? Du er ikke alene. Det kan nemlig være rigtig svært at vælge, hvilket bord, der allerbedst passer ind

klædeskab

Klædeskab

Hvad end du lige er flyttet hjemmefra, skal flytte til større eller mindre eller du bare trænger til fornyelse, så er et klædeskab et must

tæpper

Tæpper

Der findes virkeligt mange flotte tæpper, som vil pynte i enhver bolig. Udvalget er stort, der findes et utal af designs, mønsterer og farver. Derfor

stumtjener

Stumtjener

Du finder den oftest i entréen eller på caféer, hvor den byder dig indenfor og er klar til at tage din jakke. Det slanke møbel

spisebord

Spisebord

Det kan være rigtig svært at finde det helt perfekte spisebord. For skal det egentligt være rundt eller rektangulært? Skal det være linoleum eller træ?

skammel

Skammel

Mangler du til tider en ekstra siddeplads, når der dumper uventede gæster forbi? Det kan også tænkes, at du lige mangler et sted at smide