Hay pude

Boligmagasinerne vrimler med idéer til indretning af hjemmet. Der er næsten ikke den ting, man ikke bør købe eller gøre, hvis man vil optimere sin bolig og skabe de flotteste rammer at leve i. Meget inspirerende, men bestemt også lidt stressende læsestof.

Vi bad en anerkendt boligstylist om at udvælge bare en enkelt bolig accessory til stuen, der efter hendes mening, er en god investering og som alle vil kunne købe.

Svaret faldt prompte –  En Hay pude løfter udtrykket i enhver stue omgående!

Vi ville gerne have uddybet det udsagn og stillede hende efterfølgende et par spørgsmål.

Sorry, there are no results to display.

Er en enkelt Hay pude virkelig nok?

Sammenlignet med priserne på andre puder, så kan puder fra Hay måske godt virke lidt pebrede, men sammenholdt med, hvad man får for pengene, så er prisen absolut fair, det gælder for i øvrigt alle deres produkter.

Puder giver hygge i stuen og man behøves ikke et helt læs af dem og slet ikke, hvis man gerne vil bo stilrent og lidt minimalistisk. En enkelt pude kan sagtens være nok og er et glimrende sted at starte, hvis man vil opgradere sin indretning. Lidt, men godt – det er sagen.

Er man lidt træt af et stuemøbel, så er kan en ny pude, have en helt magisk effekt. Et nemt og billigt trick, der på et sekund, opgraderer en hver stol eller sofa.

Hvor længe holder en Hay pude?

Både når det kommer til udtryk og kvalitet, så har disse puder en meget lang levetid.

Hays enorme popularitet er netop blevet grundlagt af deres evne for at skabe moderne klassikere. Altså ramme en stil, der ikke bare er smart lige nu, men med garanti også vil være sagen i fremtiden.

Puderne bliver heller ikke flade ved brug, som mange andre puder desværre gør, men genfinder hurtigt deres oprindelige facon på grund af det gode fyld.

Hvad er en Hay pude fremstillet af?

Yderstoffet er altid af en blød, men meget slidstærk kvalitet. Hay benytter en vifte af lækre tekstiler til deres puder, typisk med en skøn tekstur, så betrækket har et super eksklusivt look.

Fyldet er en intelligent blanding af skum og fibre, der giver puderne deres karakteristiske fasthed og fleksibilitet.

Hvilken Hay pude er mest populær?

Alle kender Dot, den ikoniske pude med den polstrede knap i midten. Bestselleren, der er gået hen og blevet en ægte designklassiker.

Hay producerer dog også mange andre smarte puder, der er værd at holde øje med. Har man små børn i hjemmet, kan det anbefales at gå efter de modeller, hvor betrækket let kan lynes af og kommes i vaskemaskinen.

Passer en Hay pude også til gamle møbler?

Den enkle stil, som disse puder har, er glimrende at kombinere med alle stilarter. Faktisk kan det være meget elegant at give vintage møbler, arvestykker og antikviteter et moderne modspil, så indretningen ikke bliver alt for nostalgisk og museums agtigt.

Personlig indretning skabes med kontraster. Der skal helst være lidt kant og nytænkning i stylingen og det får man med spændende tilbehør og udvalgte småting, puder og den slags.

Hvilken farve Hay pude skal man vælge?

Når det gælder boligaccessories, så må man godt lege lidt med farverne og ikke være helt så forsigtig, som når man køber møbler. Puder kan give et skønt pift af kulør i den neutrale sofa eller stol.

Der kommer hele tiden puder i nye farver fra Hay. Deres farveskala ændrer sig i takt med tiden, men læner sig altid op ad de klassiske nordiske og naturlige nuancer, som de fleste af os foretrækker i boligen.

Kan man finde en Hay pude på udsalg?

Gode tilbud på Hay puder er ikke svære at finde. Butikkerne nedsætter typisk udgåede farver og modeller, når der skal ryddes op og så skal man være vaks, for der er virkelig gode kup af gøre.

Mange gør den almindelige fejl, at de glemmer deres oprindelige plan for stylingen af stuen, lader sig friste af de gule tilbudsmærker og laver dumme fejlkøb. Betal hellere fuld pris og få den pude, som du allerhelst vil have.

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration til HAY Puder

HAY Puder

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper

Har du lyst til at ændre atmosfæren i dit hjem uden at behøve ændre på dit møblement? Så kan du overveje at give dit gulv

skabe

Skabe

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge skabe i din boligindretning? Og er du ligeledes i tvivl om, hvor stor nytte de i

corona stol

Corona stol

En skøn lænestol er næsten et must-have i alle hjem. Det kan dog være svært at vælge, hvilken lænestol, der passer perfekt ind i dit

hjørnesofa

Hjørnesofa

En sofa er det sted familien samles efter en lang dag. Det er her, man kommer ned i gear efter hverdagens hektiske opgaver og gøremål.

tæpper

Tæpper

Der findes virkeligt mange flotte tæpper, som vil pynte i enhver bolig. Udvalget er stort, der findes et utal af designs, mønsterer og farver. Derfor

marmor sofabord

Marmor sofaborde

Nogle gange er det rigtig svært at finde de helt rigtige møbler til hjemmet. Et af de møbler, der sjældent lader sig finde nemt, er

normann copenhagen rullebord

Normann Copenhagen rullebord

Mangler du et praktisk, men stilfuldt møbel til at sætte kaffekoppen på i stuen? En flytbar udbygning til køkkenet eller et anderledes natbord til soveværelset?

skohylde

Skohylde

Synes du også, at det bare er blevet ét stort rod at kigge på de sko, der løst står i entreen? Så kan du med

rundt sofabord

Rundt sofabord

Har du svært ved at få de forskellige elementer i stuen til at spille ordentligt sammen? Og mangler du bare sådan et sted at stille

knagerække

Knagerække

Mangler du en opbevaringsløsning til dine jakker og frakker? Det kan være, at din bolig ikke lige har en indbygget opbevaringsløsning i entréen. Derfor kan

spejl

Spejl

Er du ved at være træt af, at du ikke kan se, om dit outfit matcher? Det kan også være, at du bare trænger til

bogreol

Bogreol

En bogreol er et godt køb, hvis man ønsker at skabe orden i hjemmet, eller hvis man gerne vil lege med indretningen af et bestemt

hylder

Hylder

Hylder fås i alle former og farver, og kan bruges til alverdens ting. De skaber dybde i et rum, og er en god måde at