Hay pude

Boligmagasinerne vrimler med idéer til indretning af hjemmet. Der er næsten ikke den ting, man ikke bør købe eller gøre, hvis man vil optimere sin bolig og skabe de flotteste rammer at leve i. Meget inspirerende, men bestemt også lidt stressende læsestof.

Vi bad en anerkendt boligstylist om at udvælge bare en enkelt bolig accessory til stuen, der efter hendes mening, er en god investering og som alle vil kunne købe.

Svaret faldt prompte –  En Hay pude løfter udtrykket i enhver stue omgående!

Vi ville gerne have uddybet det udsagn og stillede hende efterfølgende et par spørgsmål.

Sorry, there are no results to display.

Er en enkelt Hay pude virkelig nok?

Sammenlignet med priserne på andre puder, så kan puder fra Hay måske godt virke lidt pebrede, men sammenholdt med, hvad man får for pengene, så er prisen absolut fair, det gælder for i øvrigt alle deres produkter.

Puder giver hygge i stuen og man behøves ikke et helt læs af dem og slet ikke, hvis man gerne vil bo stilrent og lidt minimalistisk. En enkelt pude kan sagtens være nok og er et glimrende sted at starte, hvis man vil opgradere sin indretning. Lidt, men godt – det er sagen.

Er man lidt træt af et stuemøbel, så er kan en ny pude, have en helt magisk effekt. Et nemt og billigt trick, der på et sekund, opgraderer en hver stol eller sofa.

Hvor længe holder en Hay pude?

Både når det kommer til udtryk og kvalitet, så har disse puder en meget lang levetid.

Hays enorme popularitet er netop blevet grundlagt af deres evne for at skabe moderne klassikere. Altså ramme en stil, der ikke bare er smart lige nu, men med garanti også vil være sagen i fremtiden.

Puderne bliver heller ikke flade ved brug, som mange andre puder desværre gør, men genfinder hurtigt deres oprindelige facon på grund af det gode fyld.

Hvad er en Hay pude fremstillet af?

Yderstoffet er altid af en blød, men meget slidstærk kvalitet. Hay benytter en vifte af lækre tekstiler til deres puder, typisk med en skøn tekstur, så betrækket har et super eksklusivt look.

Fyldet er en intelligent blanding af skum og fibre, der giver puderne deres karakteristiske fasthed og fleksibilitet.

Hvilken Hay pude er mest populær?

Alle kender Dot, den ikoniske pude med den polstrede knap i midten. Bestselleren, der er gået hen og blevet en ægte designklassiker.

Hay producerer dog også mange andre smarte puder, der er værd at holde øje med. Har man små børn i hjemmet, kan det anbefales at gå efter de modeller, hvor betrækket let kan lynes af og kommes i vaskemaskinen.

Passer en Hay pude også til gamle møbler?

Den enkle stil, som disse puder har, er glimrende at kombinere med alle stilarter. Faktisk kan det være meget elegant at give vintage møbler, arvestykker og antikviteter et moderne modspil, så indretningen ikke bliver alt for nostalgisk og museums agtigt.

Personlig indretning skabes med kontraster. Der skal helst være lidt kant og nytænkning i stylingen og det får man med spændende tilbehør og udvalgte småting, puder og den slags.

Hvilken farve Hay pude skal man vælge?

Når det gælder boligaccessories, så må man godt lege lidt med farverne og ikke være helt så forsigtig, som når man køber møbler. Puder kan give et skønt pift af kulør i den neutrale sofa eller stol.

Der kommer hele tiden puder i nye farver fra Hay. Deres farveskala ændrer sig i takt med tiden, men læner sig altid op ad de klassiske nordiske og naturlige nuancer, som de fleste af os foretrækker i boligen.

Kan man finde en Hay pude på udsalg?

Gode tilbud på Hay puder er ikke svære at finde. Butikkerne nedsætter typisk udgåede farver og modeller, når der skal ryddes op og så skal man være vaks, for der er virkelig gode kup af gøre.

Mange gør den almindelige fejl, at de glemmer deres oprindelige plan for stylingen af stuen, lader sig friste af de gule tilbudsmærker og laver dumme fejlkøb. Betal hellere fuld pris og få den pude, som du allerhelst vil have.

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration til HAY Puder

HAY Puder

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

bogreol

Bogreol

En bogreol er et godt køb, hvis man ønsker at skabe orden i hjemmet, eller hvis man gerne vil lege med indretningen af et bestemt

konsolbord

Konsolbord

Har du en tom plads i hjemmet, hvor du ikke helt ved, hvad du skal placere? Det kan også være, at du mangler det sidste

foldebord

Foldebord

Forskellige situationer stiller forskellige krav. Vi indretter os efter antallet kvadratmeter og vores livsstil, så godt vi kan, men nogle dage kommer selv den mest

klapstol

Klapstol

En klapstol er en mere praktisk, mere kompakt og mere pladsbesparende udgave af en helt normal stol. En klapstol kan have rigtig mange forskellige funktioner.

teak skænk

Teak skænk

Skænke blev oprindeligt brugt som ekstra serveringsflader til spisestuer, men bliver i dag brugt til så meget andet. I dag har mange skænke i flere

daybed

Daybed

Mangler du det ”lille ekstra” til din dagligstue, men har problemer med at finde ud af, hvad det skal være? Så bør du overveje en

kommode

Kommode

Det kan være rigtig dejligt at have et sted, hvor man kan gemme diverse ting og sager væk, for at skabe et ryddeligt udtryk i

hay bord

HAY bord

Vi går op i indretning som aldrig før, og designermøbler har aldrig været mere populære. Tendensen er tydelig: kvalitet og bæredygtighed er sagen lige nu.

hæve sænke bord

Hæve sænke bord

Der er helt essentielt for ikke at få ondt i ryg, skuldre og nakke, at du har den rigtige siddeposition, når du arbejder ved et

væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper

Har du lyst til at ændre atmosfæren i dit hjem uden at behøve ændre på dit møblement? Så kan du overveje at give dit gulv

ege tæpper

Ege tæpper

Der er rigtig mange års erfaring omkring design, udvikling og produktion bag hvert eneste Ege tæppe og det både ses og mærkes. Den danske brand