Hvad er en highlighter makeup?

Hvad er en highlighter makeup?

Highlighter makeup er en betegnelse for makeup der er lysere end ansigtets andre nuancer.

Du bruger highlighter til at fremhæve og løfte ansigtets form. Og bruges ofte på både kindben, under øjenbryn og på næsetippen.

Highlighter makeup kan både være lys foundation, concealer, lys øjenskygge eller en decideret highlighter.

Highlighter makeup?

Du kan få highlighter som en fast stift til at tegne på ansigtet. Highlighter kommer også i flydende form som du smører på ansigtet eller som pulverform hvor du påfører det med en børste.

Du kan bruge highlighter makeup til både hverdags- og aften makeup, da du selv kan justere hvor tydeligt highlighteren skal være. Du kan udskifte den matte hverdagshighlighter med en highlighter med glimmer til aften makeup’en.

Netop fordi at highlighter makeup er blevet så populært kan du købe det i næsten alle store dagligvarebutikker, Matas, Nicehair, Beautycos eller i butikker som Normal.

Highlighter kan købes i alle prisklasser, og der er noget for enhver smag. De fås i mange forskellige nuancer, så du kan finde farven der passer til den enkeltes hudtone. Hvad enten du har en kold eller varm hudtone, findes der en farve til alle.

Hvordan bruger du highlighter?

Rækkefølgen for hvordan du lægger din makeup spiller en stor rolle for at opnå et smukt og naturligt look.

Du skal starte med at ligge contour makeup – altså ligge de mørke skygger man har i ansigtet. Det er vigtigt, at den mørke farve er naturlig til ens egen hudfarve, og altså ligger tæt op af ens hudfarve.

Det vil ofte være en mørkebrun farve. Og den skal ligge i ansigtets naturlige skygger, som er; underkindbenet, hagen, under kæben, og oppe ved hårgrænsen, det er her de naturlige skygger falder i ansigtet.

Herefter lægger du makeup i de dele af ansigtet hvor der naturligt falder lys på, altså; det øverste af kindbenet, ved øjenbrynet og på næsen. Det givet et naturligt smukt look, og er med til at løfte ansigtet og fremhæver ansigtets naturlige skønhed.

Når du påfører din highlighter makeup kan det både gøres med pensler til det flydende og halvfaste, børste til pudderformen og svampe til det flydende.

Hvis du bruger disse redskaber til at påføre din highlighter makeup med, er det vigtigt at du renser dem grundigt af før og efter, da du ellers kan risikere at få den forkerte farve, hvis det er mikset med rest makeup fra dagen før.

Derfor kan alle bruge highlighter makeup

Det gode ved highlighter er, at du kan bruge det til alle hudtyper. Det lukker ikke porerne af som f.eks. en foundation kan, men den ligger sig øverst på hudens overflade. Highlighter makeup kan som pulverform let børstes af igen, eller hvis det er smurt på som flydende form, renses af med en almindelig makeup fjerner.

Du skal være opmærksom på, at en highlighter i pudder/pulver form ikke holder så lang tid på huden, som hvis det var en flydende.

Hvis du bruger en highlighter som du børster på som en pudderform til dagligt, men er træt af at den er væk når dagen er omme, kan du prøve at skifte over til en der er flydende i stedet.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Hvor lang tid holder en god mascara?

Hvor lang tid holder en god mascara?

Hvor lang tid holder en god mascara? Mascara er nærmest obligatorisk når vi skal ud. Mascara bruges til galla, fester og diverse sammenkomster elle arrangementer.

Hvad er en primer makeup

Hvad er en primer makeup?

Hvad er en primer makeup? Hvis du elsker makeup og bruger det dagligt, men du har måske ikke har prøvet at bruge primer makeup før,

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster. Ved at bruge en børste der er beskidt, kan du både tilstoppede porer med hudproblemer til følge; helt ligesom du

Kan man sove med mascara?

Kan man sove med mascara?

Mange unge som voksne går med makeup til dagligt. Det er en del af morgenrutinen at lægge mascara – men husker du også, at rense

makeup spejle test med de bedste spejle

9 flotte makeup spejle

Hvis du bruger makeup, kræver det ikke bare selve makeuppen men også et spejl. Makeup spejle kan være dejlige praktiske, hvis du ikke har makeuppen