Hvor lang tid holder en god mascara?

Hvor lang tid holder en god mascara? Mascara er nærmest obligatorisk når vi skal ud.

Mascara bruges til galla, fester og diverse sammenkomster elle arrangementer. Mange tager mascara på i biografen, hverdagen og andre tidspunkter i hverdagen. Vi gør os smukkere for at føles sikrer og afbalanceret.

Men hvor lang tid holder en god mascara? Som udgangspunkt holder mascara sig en enkelt dag.

Mascara og andet makeup

Som nævnt er mascara en selvfølge når der lægges makeup, da det går godt til alt og ser fint ud uden andet makeup. Den makeup der bliver brugt mest i sammenhæng med mascara til smukke vipper, er i den grad øjenskygge og ikke mindst en eyeliner.

En eyeliner er et rigtig godt supplement til mascaraen da den har mere eller mindre samme formål – nemlig at gøre øjnene store og flotte. Eyelineren bruges til at ligge en sort kant der afgrænser  øjenlåget. Det gør din vipper til at ser mere fyldige og større ud. Sidst men ikke mindst, er øjenskygge.

Du kan i princippet godt kalde det en trio inde for makeupverdenen. Og disse tre makeup produkter er noget de fleste yngre kvinder bruger til fest og byture.

Mascaraens levetid?

Levetiden på mascara kommer an på et par ting. Hvorvidt du er god til at lægge mascara, og ikke mindst i hvilken sammenhæng du bruger mascaraen.

Som udgangspunkt holder en flot mascara sig i en enkelt dag, eller indtil du skal i seng. Når du sover, er der rigtig god mulighed for at din mascara klumper som var det sort søvn du har i øjet om morgenen.

Men hvis du eksempelvis skal til bryllup, barnedåb eller lignende, så kan en mascara sagtens holde til hele dagen. Selvfølgelig er det med forudsætning at du ikke har tænkt dig at lege vandkamp med din lille nevø, at du skal ud og gå i regnvejr eller skal have en lur midtvejs på dagen.

Det kommer også an på om du har mange vipper. Hvis du har tætte øjenvipper, er der en større risiko for at mascaraen klumper sammen. Omvendt, hvis du har tyndere vipper, er der derimod en større chance for at de klæber sig sammen og laver de her ”V”-former.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Hvad er en primer makeup

Hvad er en primer makeup?

Hvad er en primer makeup? Hvis du elsker makeup og bruger det dagligt, men du har måske ikke har prøvet at bruge primer makeup før,

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster. Ved at bruge en børste der er beskidt, kan du både tilstoppede porer med hudproblemer til følge; helt ligesom du

Kan man sove med mascara?

Kan man sove med mascara?

Mange unge som voksne går med makeup til dagligt. Det er en del af morgenrutinen at lægge mascara – men husker du også, at rense

Hvad er en highlighter makeup?

Hvad er en highlighter makeup?

Hvad er en highlighter makeup? Highlighter makeup er en betegnelse for makeup der er lysere end ansigtets andre nuancer. Du bruger highlighter til at fremhæve

makeup spejle test med de bedste spejle

9 flotte makeup spejle

Hvis du bruger makeup, kræver det ikke bare selve makeuppen men også et spejl. Makeup spejle kan være dejlige praktiske, hvis du ikke har makeuppen