Sødt julepynt til vinduer som hygge i julen

Julen står snart for døren. Og afslutningen på året skal selvfølgelig være hyggelig. Her har vi mange traditioner med julefrokoster, pakkekalender, julekalender, advent, julegaver og selvfølgelig også julepynt til at sprede hygge.

Julepynt til vinduerne

Du finder meget forskellige pynt til juletræet, adventsstager, nisser, julelys og julepynt til vinduer. Og netop ting til at pryde vinduet gennem december måned, er, hvad du finder inspiration til her. Vi har fundet forskellige til store og små vinduer, der kan sprede julehygge og stil i hjemmet.

Sallie Lanterne

Til at skabe det hyggelige lys i vinduet, kan en traditionel lanterne give det dejlige skær af lys gennem de mørke december aftner.

Sallie lanternen fra Ilva er i det klassisk design, hvor materialet er metal med glassider. Farven er sort og øverst finder du en messingfarvet top.

 • Metal og glas materiale
 • Farve: Sort
 • Mål 20 x 20 x 43 cm

Rosendahl Karen Blixen julehjerte

Brug Rosendahl Karen Blixen blomsterhjerte som pynt i vindueskarmen. Det forgyldte blomsterhjerte er designet af Ole Kortzau og fremstillet i zink materiale og forgyldt farve. Julepynt i den populære Karen Blixen juleserie som kan købes i forsølvet og forgyldt zink.

Ophænget tåler ikke opvaskemaskine eller pudsemiddel

 • Materiale: Zink
 • Farve: Forgyldt
 • Mål: 7 x 8 x 0,6 cm

Klarborg juleophæng Nisse Eskild

De populære Klarborg nisser er selvfølgelig også en god mulighed til at pynte i eller ved vinduet. Juleophænget er beregnet til juletræet, men hvorfor ikke i vindue, hvor den kvikke nisse Eskild, kan sprede julehygge.

 • Etly Klarborg
 • Materiale: Keramik
 • Farve: Hvid/rød
 • Højde: 12 cm

Ornament Ice Rosette

Georg Jensen 2020 Ornament Ice & Ice Rosette juleophæng der normalt bruges som julekugle til juletræet, men kan også også hænge som ophæng på en gren, i vinduet eller i andet sted.

2 smukke juleophæng hvor du kan vælge mellem guld eller palladium nuancer.

 • Farve: Guld
 • Materiale: Zink legering

Mulberry Star Tivoli Lights

En sød julestjerne med lys til at hænge i stue eller køkkenvinduet.

Mulberry Lights med diskret tivoli motiv giver det elegante look og så selvfølgelig det hyggelige lys, som er med til at gøre juletiden hyggelig. Perfekt til at hygge hele året rundt.

 • Med lys
 • Materiale: Mulberry papir

Konstsmide LED snefnug

Snefnug julebelysning fra Konstsmide med 36 LED dioder til at give et hvidt og varmt lys.

Ophæng belysning der er perfekt til at hænge i vindueskarmen eller måske et andet sted i hjemmet. Du bør ikke bruge denne udendørs.

 • Farve: Transparent
 • Ledning: 5 meter
 • Mål: 30 x 30 x 6 cm

Sinnerup lysestage ophæng

Sinnerup lysestage med tilhørende blade op i dit hjem

Sinnerup lysestage ophæng med blade kan bruges som det hyggelige og stilfulde pynt i vinduet. Du finder lysestagen i guld eller sort farve, alt efter stil og temperament.  Den kan sikkert ikke hænge i alle vinduer, men i vindueskarmen hvor der er plads så farven ikke laver ballade, kan den tage sig godt ud gennem de mørke juledage i december.

 • Materiale: Jern
 • Farve: Guld eller sort
 • Mål: 40 x 40 x 2 cm

Konstsmide vinduesdekoration

Konstsmide vinduesdekoration med julemand i kane der lyser op ved hjælp af 20 lys. Julemandsophænget er i plastik materiale og bruger 3 meter ledning med afbryder til at tænde og slukke for julemanden i vinduet. Hyggelig og billig julepynt til vinduet med lys der monteres på ruden ved hjælp af sugekop. Den er ikke godkendt til udendørs brug.

 • Materiale: Plastik
 • Antal lys: 20
 • Mål: 28 x 30 cm

Ophelia glas lysestage

Ophelia glas lysestage med indbygget LED-lyskæde kan skabe den hyggelige stemning i vindueskarmen. Spejloverfladen på glasset gengiver lyset, og giver et rigtig hyggelig uendelig skær der emmer af jul.

 • Materiale: Glas
 • Mål: 12 x 18 x 12 cm

Hjerte til pynt

Sødt hjerte der er fremstillet i grene, og som kan tage sig godt ud i vindue eller døren. Hjertet i natur materialer og ophæng i jutegarn, er velegnet til mange funktioner og forskellige vinduer.

 • Materiale: Natur
 • Mål: 20 x 20 cm

Julepynt til at klistre på vinduer?

Køb jule klistermærker til vinduerne

Du finder rigtig mange forskellige julestickere til vinduerne. Her er udvalget til børnene størst, og noget du finder i alle legetøjsbutikker, Bilka, Føtex, Coop, byggemarkeder m.m.

Hvorfor ikke prøve de store julestickere, med grantræer, snefnug eller måske rensdyr? Det gør udsigten ud gennem vinduet meget mere fortryllende, og samtidig også ret sjovt.

Du finder også de mere almindelige stickers som børn elsker at klistre på vinduerne, tage af igen, fedte lidt til og så sætte op igen – en del gange. Stickers er et sikkert hit til de mindre børn.

Hjemmelavet julepynt?

Børn elsker også at lave julepynt. Og hvorfor ikke skabe den sjove tid med børnene ved at lave noget julepynt til vinduerne også. Det kan være flettet hjerter, julestjerner, kræmmerhuse på snor og meget andet, der kan skabe det hyggelige december måned.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

his dark materials

His Dark Materials

Velkommen til en verden med hekse og panserbjørne, gypsier og daimoner: Philip Pullmans bogserie “His Dark Materials” (på dansk bedre kendt som “Det Gyldne Kompas-trilogien”)

500 året for reformationen

500 års reformationsjubilæum

Forfatter: Robert J. Buhl I 2017 fejrer den protestantiske gren af den kristne kirke 500-året for reformationens indstiftelse med Martin Luthers legendariske aktion i 1517,

Fem kulturelle gøremål

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Vil du gerne følge lidt mere med i kulturlivet, og har

chess

Chess på Dansk – et genialt træk

I Chess på Dansk lander vi midt i den kolde krig. Frederick Trumper fra USA skal spille mod Anatoly Sergievsky fra Sovjetunionen i verdensmesterskabet i skak,

Kreativ udklædning til kostumefesten

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Udklædninger kan kræves til forskellige kostumefester. Det kan være en fastelavnsfest

Hold en uforglemmelig fest

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Det er ikke uden grund, at fester er én af vi

dyrene i hakkebakkeskoven anmeldelse

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Den 6. april 2017 havde den norske animationsfilm ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ premiere i Danmark. Den er baseret på Thorbjørns Egners børnebogsklassiker af samme navn. Filmen

Ørering

Hvad køber danskerne på nettet?

Danskerne handler i stigende grad ind på nettet, hvilket har givet fremgang for alle brancher og medført nye fordele for handlen. Men hvilke brancher har