Sådan finder du det ideelle klædeskab

klædeskab

5 måneder siden |  0 comments  |  Møbler

Hvad end du lige er flyttet hjemmefra, skal flytte til større eller mindre eller du bare trænger til fornyelse, så er et klædeskab et must i alle hjem. De fleste har deres klædeskab i soveværelset eller i gangen. Den ekstra plads og praktiske opbevaring til alt ens tøj er for stort set alle uundværlig. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det er noget af det første man kigger efter, når man flytter eller mangler ny opbevaring eller mere plads til alle klæderne.

Men hvilket klædeskab er bedst?

Eller hvad matcher i al fald dit behov bedst? Det guider vi dig igennem i de nedenstående afsnit.

Hvilke typer af klædeskabe er der?


Ligesom det er tilfældet med så mange andre møbeltyper, så findes der også en lang række forskellige typer af klædeskabe. Start som udgangspunkt med at finde ud af både, hvad du har plads til i hjemmet og hvad du har brug for.

Har du eksempelvis meget tøj der skal hænge på bøjler, tøj som skjorter og kjoler, så vælg med fordel et skab der har masser af bøjleplads.

Er det i stedet mere bukser, undertøj, strømper, sportstøj og sko du skal opbevare, så er masser af hyldeplads mere hensigtsmæssigt. Og altså i de fleste tilfælde et mindre klædeskab.

Tænk også over om det skal være med traditionelle låger eller med skydelåger, igen afhænger det er pladsen i rummet.

Sidst men ikke mindst, bør du også tage stilling til om eksempelvis den ene låge skal udstyres med er stort gulv til loft spejl. Husk at måle både bredde og højde til nøjagtighed, inden du gør dit køb.

I forhold til design og hvordan skabet rent indretningsmæssigt passer ind i hjemmet, så er der ligeledes også mange muligheder her. Langt de fleste vælger det klassiske, hvide skab – det er oftest billigst og det er i mange tilfælde også sjældent, at det står fremme på en måde, så det skal matche i en indretning.

Skal du derimod ikke have et indbygget klædeskab, men et der står mere synligt i rummet, så kan du med fordel kigge på de forskellige muligheder der er i forhold til materialer, designs og farver. Såsom om det skal være i træ eller andet materiale. Hvilken farve skal det have og andre spørgsmål der er relevante at tage stilling til eller overveje inden du køber.


Hvad skal jeg give for et nyt klædeskab?


Klædeskabe findes i et rigtigt stort prisspænd. Prisen afhænger af ting som mærke, materiale, størrelse og funktioner.

Typisk starter priserne fra knap 1000 kr. og helt op til 50.000 kr. Sæt dig derfor med fordel fast på et passende budget, inden du indleder jagten på et nyt klædeskab.


Hvor kan man købe et klædeskab?


Klædeskabe kan købes i alle møbelhuse og endda nogle gange i større supermarkedskæder. Man kan sagtens finde gode modeller i lavpriskæder som IKEA og Jysk, mens man omvendt også kan vælge at spendere lidt ekstra på et designerklædeskab hos førende møbelforhandlere.

Som alternativ kan man vælge at købe et brugt klædeskab og så selv shine det op med en omgang maling og eventuelt nye greb på lågerne.

Det anbefales dog ofte at finde dit nye skab ved at søge på nettet, her finder du oftest det bedste overblik, udvalg og dermed den bedste ide af priserne, hvorfra du bedst kan foretage dit valg.


Samlingen af klædeskab


Af logiske årsager, så leveres langt de fleste klædeskabe usamlet. Er du ikke selv den helt store handy type, så kan man nogle gange betale butikken for at samle det. En anden mulighed er, at alliere sig med en ven eller familiemedlem, som har god erfaring med at samle møbler. Følg manualen nøje, væbn dig med tålmodighed og sørg for du har det rigtige værktøj.


VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Klædeskabe
Canvas Klædeskab (Unboxing & Anmeldelse) - Super simpelt klædeskabIndret et klædeskab/garderobeskab


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :