Mistral reol

Er du på udkig efter den helt rette reol til stuen, køkkenalrummet eller kontoret? En reol, der er funktionel, og hvor du kan sætte diverse pynteting, bøger eller lignende på? Men stadig en reol, der er smuk i sit blotte selv?

Du har sat dig selv på en svær opgave. Heldigvis findes der en rigtig god løsning, der gør det muligt for dig at skabe den reol, der passer perfekt til dig og det rum, hvori den skal være. Med en Mistral reol får du en designerreol i høj kvalitet og med mulighed for at lade din egen kreativitet præge den færdige reol.

Hvad er Mistral?

Mistral er et ikonisk mærke, når det kommer til reoler og reolsystemer. Der er her tale om klassiske og stilrene reoler, som du har mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på.

Det, som mistral nemlig er kendt for, er, at man har mulighed for at kombinere de forskellige grundmoduler og sektioner på præcis den måde, man ønsker. Hvert modul er karakteristisk, og du vil altid kunne se, om en reol er Mistral eller ej. Reolerne findes i forskellige farver og størrelser. De findes desuden med eller uden låger og skuffer.

Mulighederne er derfor mange, når du ønsker at forkæle hjemmets vægge med skønne reoler fra Mistral.

Hvorfor skal jeg vælge en Mistral reol?

Som nævnt ovenfor er Mistral et ikonisk mærke inden for reolbranchen. De smukke reoler er enormt populære, og dette er da heller ikke på nogen måde mærkeligt. Reolerne er nemlig enormt enkle og elegante.

De er kendetegnet ved at være formet som en kubus, der således kan fås i forskellige størrelser og farver. Du kan vælge at købe forskellige færdige moduler, hvis du ikke har behov for en større reolsektion, eller du kan sammensætte din helt egen. Uanset hvad, så er fordelen ved Mistral reoler, at de er i et tidsløst og elegant design.

Du skal derfor ikke være bange for, at den valgte reol går af mode om nogle få år. Ligesom flere andre møbelklassikere, så vil designet være populært lige så langt ud i fremtiden, som øjet kan skue. Det er altså en klar fordel med en sådan garanti for tidsløshed, når du skal investere i en smuk reol til boligen.

Hvilke muligheder er der for at designe mit eget Mistral reolsystem?

Mistral er kendt for valgfriheden og de mange muligheder. Der er naturligvis nogle helt faste kombinationsmuligheder, som du har kan købe færdige. Men dette afskærer dig ikke fra at sammensætte dit eget system. Mistral har diverse grundmoduler, der består af en kube. Herefter kan du sammensætte med forskellige sektioner.

Grundet det enkle design på reolen og de mange valgmuligheder, har du mulighed for at skræddersy præcis den reol, der passer perfekt ind i dit hjem. Her kan du blandt andet tilkøbe skuffer og låger, som du dog selv skal montere.

Selve grundmodulet kommer altid samlet. Du kan vælge præcis det materiale, du ønsker. Skal dit reolsystem eksempelvis være i lyst bøgetræ? Eller skal det ene grundmodul være rødt, de andre hvide, mens den tredje skuffe til højre skal være blå? Så gør du bare det.

 

Hvordan er holdbarheden på reoler fra Mistral?

Mistral er lækre reoler. Det er designerreoler i høj kvalitet. Du skal derfor ikke frygte for holdbarheden af en sådan reol. Det er klart, at du skal læse instruktionsvejledningen igennem inden brug i forhold til, hvor meget vægt den enkelte reol kan bære.

Naturligvis vil det mindske holdbarheden, hvis du overskrider en sådan vægtbegrænsning. Ellers skal du altså ikke bekymre dig om noget. Du vil ikke opleve, at reolen er vakkelvorn, som man ellers ofte kan opleve ved lidt billigere løsningsmodeller.

Så prøv dig frem med forskellige tegneprogrammer og skab din helt egen og personlige reol fra Mistral. Du kan helt selv tilpasse den din stil, dine behov og det rum, hvori den skal være. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Mistral Reoler

Film om Hammel Furniture: Hvordan Mistral Reolen bliver til

Hammel Møbelfabrik – Mistral reoler

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

puf

Puf

Mangler du et sted, hvor du kan smide fødderne op, når du sidder i sofaen? Det kan også være, at du mangler lidt ekstra opbevaringsplads?

fodskammel

Fodskammel

Her kommer en stor hyldest til et af hjemmets mindste og mest undervurderede møbler, nemlig fodskammelen, der slet ikke får den anerkendelse, som den faktisk

corona stol

Corona stol

En skøn lænestol er næsten et must-have i alle hjem. Det kan dog være svært at vælge, hvilken lænestol, der passer perfekt ind i dit

u sofa

U sofa

En stue er ikke komplet uden en sofa, hvor der er plads til hygge. Har du en stor og rummelig stue med god plads til

hæve sænke bord

Hæve sænke bord

Der er helt essentielt for ikke at få ondt i ryg, skuldre og nakke, at du har den rigtige siddeposition, når du arbejder ved et

væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper

Har du lyst til at ændre atmosfæren i dit hjem uden at behøve ændre på dit møblement? Så kan du overveje at give dit gulv

loungesæt

Loungesæt

Står du og mangler det sidste hyggeelement i haven? Du har måske allerede erhvervet dig de fedeste havemøbler. Men hvad gør du, når naboen kommer

otiumstol

Otiumstol

En otiumstol er en lænestol, eller hvilestol, som kan indstilles enten manuelt eller elektronisk. Det vil sige, at ryglænet fx kan lænes tilbage, eller at