Mistral reol

Er du på udkig efter den helt rette reol til stuen, køkkenalrummet eller kontoret? En reol, der er funktionel, og hvor du kan sætte diverse pynteting, bøger eller lignende på? Men stadig en reol, der er smuk i sit blotte selv?

Du har sat dig selv på en svær opgave. Heldigvis findes der en rigtig god løsning, der gør det muligt for dig at skabe den reol, der passer perfekt til dig og det rum, hvori den skal være. Med en Mistral reol får du en designerreol i høj kvalitet og med mulighed for at lade din egen kreativitet præge den færdige reol.

Hvad er Mistral?

Mistral er et ikonisk mærke, når det kommer til reoler og reolsystemer. Der er her tale om klassiske og stilrene reoler, som du har mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på.

Det, som mistral nemlig er kendt for, er, at man har mulighed for at kombinere de forskellige grundmoduler og sektioner på præcis den måde, man ønsker. Hvert modul er karakteristisk, og du vil altid kunne se, om en reol er Mistral eller ej. Reolerne findes i forskellige farver og størrelser. De findes desuden med eller uden låger og skuffer.

Mulighederne er derfor mange, når du ønsker at forkæle hjemmets vægge med skønne reoler fra Mistral.

Hvorfor skal jeg vælge en Mistral reol?

Som nævnt ovenfor er Mistral et ikonisk mærke inden for reolbranchen. De smukke reoler er enormt populære, og dette er da heller ikke på nogen måde mærkeligt. Reolerne er nemlig enormt enkle og elegante.

De er kendetegnet ved at være formet som en kubus, der således kan fås i forskellige størrelser og farver. Du kan vælge at købe forskellige færdige moduler, hvis du ikke har behov for en større reolsektion, eller du kan sammensætte din helt egen. Uanset hvad, så er fordelen ved Mistral reoler, at de er i et tidsløst og elegant design.

Du skal derfor ikke være bange for, at den valgte reol går af mode om nogle få år. Ligesom flere andre møbelklassikere, så vil designet være populært lige så langt ud i fremtiden, som øjet kan skue. Det er altså en klar fordel med en sådan garanti for tidsløshed, når du skal investere i en smuk reol til boligen.

Hvilke muligheder er der for at designe mit eget Mistral reolsystem?

Mistral er kendt for valgfriheden og de mange muligheder. Der er naturligvis nogle helt faste kombinationsmuligheder, som du har kan købe færdige. Men dette afskærer dig ikke fra at sammensætte dit eget system. Mistral har diverse grundmoduler, der består af en kube. Herefter kan du sammensætte med forskellige sektioner.

Grundet det enkle design på reolen og de mange valgmuligheder, har du mulighed for at skræddersy præcis den reol, der passer perfekt ind i dit hjem. Her kan du blandt andet tilkøbe skuffer og låger, som du dog selv skal montere.

Selve grundmodulet kommer altid samlet. Du kan vælge præcis det materiale, du ønsker. Skal dit reolsystem eksempelvis være i lyst bøgetræ? Eller skal det ene grundmodul være rødt, de andre hvide, mens den tredje skuffe til højre skal være blå? Så gør du bare det.

 

Hvordan er holdbarheden på reoler fra Mistral?

Mistral er lækre reoler. Det er designerreoler i høj kvalitet. Du skal derfor ikke frygte for holdbarheden af en sådan reol. Det er klart, at du skal læse instruktionsvejledningen igennem inden brug i forhold til, hvor meget vægt den enkelte reol kan bære.

Naturligvis vil det mindske holdbarheden, hvis du overskrider en sådan vægtbegrænsning. Ellers skal du altså ikke bekymre dig om noget. Du vil ikke opleve, at reolen er vakkelvorn, som man ellers ofte kan opleve ved lidt billigere løsningsmodeller.

Så prøv dig frem med forskellige tegneprogrammer og skab din helt egen og personlige reol fra Mistral. Du kan helt selv tilpasse den din stil, dine behov og det rum, hvori den skal være. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Mistral Reoler

Film om Hammel Furniture: Hvordan Mistral Reolen bliver til

Hammel Møbelfabrik – Mistral reoler

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

marmor sofabord

Marmor sofaborde

Nogle gange er det rigtig svært at finde de helt rigtige møbler til hjemmet. Et af de møbler, der sjældent lader sig finde nemt, er

erik jørgensen sofa

Erik Jørgensen sofa

De bedste køb man kan gøre, de holder hele livet og ender ofte med at gå i arv til næste generation. Sådan er det med

skabe

Skabe

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge skabe i din boligindretning? Og er du ligeledes i tvivl om, hvor stor nytte de i

butterfly stol

Butterfly stol

Butterfly stolen eller en flagermus stol, hvilket navn den også er kendt under, har rødder helt tilbage fra 1930’ernes Latinamerika. Inspirationen fandtes i en sammenklappelig

skrivebord

Skrivebord

Er det ofte nødvendigt for dig at bruge tid derhjemme på arbejde eller skole? Så bør du helt klart overveje at investere i et skrivebord.

store spejle

Store spejle

Et stort spejl til væggen er både praktisk og flot. For det første kan det være rigtig rart at have muligheden ved at se sig

chesterfield sofa

Chesterfield sofa

Leder du efter den perfekte sofa? En sofa, som gerne må være lidt anderledes end alle andre? En sofa, der er rig på detaljer, og

rumdeler

Rumdeler

Bor du i en etværelseslejlighed? Og ønsker du at skabe flere rum i rummet? Det kan også være, at din stue i huset er enormt

retro møbler

Retro møbler

Savner du fornyelse i hjemmet? Så kan det være, at du skal ”vende det hele om”. For nogle gange kan fornyelse faktisk godt bestå i

otiumstol

Otiumstol

En otiumstol er en lænestol, eller hvilestol, som kan indstilles enten manuelt eller elektronisk. Det vil sige, at ryglænet fx kan lænes tilbage, eller at

puf

Puf

Mangler du et sted, hvor du kan smide fødderne op, når du sidder i sofaen? Det kan også være, at du mangler lidt ekstra opbevaringsplads?

kommode

Kommode

Det kan være rigtig dejligt at have et sted, hvor man kan gemme diverse ting og sager væk, for at skabe et ryddeligt udtryk i