18 sjove, flotte eller gode oplevelser i Århus

Oplevelser Århus? Hvis du vil overraske kæresten med noget romantisk i Århus og omegn, eller du måske bare søger en anderledes og sjov ide til ham/hende, hvad er så bedre end at opleve noget i 2020?

Vi har fundet et udvalg af oplevelser i Århus der kan være romantiske, sjove eller gratis. Ideerne nedenfor dækker over et bredt udvalg af store og mindre ting der kan opleves af en eller to personer.

Guidet tur med en hjemløs

køb en poverty walk oplevelse i Århus centrum

Læs mere / køb her

Guidet byture er blevet populære rundt omkring i Danmark. I København og Århus finder der et større udvalg, hvor den guidet tur med en person der har oplevet livet på gaden, kan være den anderledes oplevelse til en person eller som par oplevelse.

Du får en rundtur i Århus set fra det nederste lag af samfundets synsvinkel.

 

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

gavekort til oplevelser århus

Læs mere / Køb her

Whisky hos Highlanders Bar kan være den sjove gaveide til mænd og kvinder, hvor det dog ofte er en oplevelse til ham. Whiskysmagningen byder på en guide gennem det at smage og forstå den gyldne drik af en kyndig whiskykender.

 

Kaffekursus hos La Cabra

oplevelser i århus og omegn

Læs mere / køb her

Kaffekursus i Århus kan være en gaveide til en veninde, mor, far eller som den sjove par oplevelse sammen med kæresten. Oplevelse der giver viden om smag, aroma, ristning og brygning udover det daglige brug på kaffemaskinen i hjemmet.

 

Flødebollekursus hos Social Foodies

køb kursus oplevelser i århus

Læs mere / køb her

En sjov ide til hende, ham eller til jer som par, kan være et flødebollekursus hos Social Foodies der kan prøves i Århus og København.

En god flødebolle er udsøgt. Og hvorfor ikke et anderledes men sjovt kursus hvor du lærer at lave hjemmelavet flødeboller med skum og marcipanbunde. En anderledes og sjov oplevelse der også kan bruges som den sjove par oplevelse i Århus.

 

Film i Øst for Paradis

øst for paradis århus oplevelser

Læs mere / køb her

Du har ikke været i Aarhus, hvis ikke du har set film i Øst på Paradis. Biografen der blev grundlagt i 1978 er ikke moderne som CinemaX, men er en fast bestanddel af kulturen i byen. Og ofte finder du de skæve og nogle gange dybt mærkelige film her.

Hvis du overvejer et ophold for 2 i Århus, kan en tur på Cafe Paradis være et velvalgt pitstop på vej rundt i byen.

 

Bageskole hos Birks Køkken

kursus gavekort oplevelser århus

Læs mere / køb her

Helt ligesom med flødebolle kursus, kan du opnå nogenlunde samme oplevelse med bageskole hos Birks Køkken.

Du får 5 timers kursus i croissanter, brød og surdej sammen med ligesindede der gerne vil lære nyt og opleve. En sjov gaveide eller oplevelse du kan prøve med din partner.

 

Food Walk

køb kulinariske og sjove oplevelser i århus

Læs mere / køb her

En food walk på 2 eller 4 timer i Århus med fortællinger om byen, mad og lækkerier fra forskellige deli’er, cafèer og restauranter.

En sjov og spændende gastronomisk oplevelse for singler eller som den hyggelige tur med kæresten. Helt ligesom det kan være sjovt på en romantisk weekend i smilets by.

 

Marselisborg Dyrehave

tag i dyrehaven og slap af

Læs mere / køb her

En gratis oplevelse i Århus for både børn familier og par kan være en tur i Marselisborg Dyrehave.

Kom ud i naturen som den afslappende romantiske dag i Århus, hvor i ikke skal nå noget udover hinandens selskab. Oplev de forskellige hjorte, vildsvin og naturen hvor en picnic kurv på en smuk dag, kan gøre oplevelsen perfekt.

 

Undervandsjagt

køb aktive oplevelser århus og omegn

Læs mere / køb her

Undervandsjagt kan være en sjov og aktiv oplevelse i Østjylland. Snorkle rundt og finde fisk hvor du har mulighed for at fange fisk. Oplevelsen fra Dykkerbutikken der kan være en sjov gave til jul, fødselsdag, fars dag eller til dig/jer, dækker over 6 timers undervandsjagt med instruktion og dykning.

 

Ølsmagning hos Wintercoat

prøv ølsmagning ved Sabro bryggeri

Læs mere / køb her

Ved Sabro kan du få en ølsmagning oplevelse hos Wintercoat. En populær gave til fars dag, fødselsdag og jul der inkluderer 1,5 times ølsmagning med rundvisning og smagsprøver på 5-6 forskellige øl i skænkestuen.

 

Ginsmagning hos Smagførst

køb en sjov ginsmagning oplevelsesgave

Læs mere / køb her

Hos Smagførst på Jægergårdsgade kan du byde kæresten på en times ginsmagning som den afslappet par oplevelse.
Du lærer om ginens verden og smagning på forskellige gin og tonic. Helt ligesom med whisky, rom, øl og vinsmagning, er også ginsmagning en populær oplevelsesgave til kvinder og mænd.

 

Kropsmassage hos Pure Nature

hvorfor ikke vælge en par massage oplevelse i østjylland

Giv velvære til hende eller ham med kropsmassage hos Pure Nature & Wellness i Beder. Hvem elsker ikke at blive forkælet, og det kan du opnå mange steder i Århus og Omegn som hos Pure Nature. Her kan du få 30 minutter for to eller 60 minutters massage for 1 person.

 

Se byen fra en regnbue

aros aarhus kunstmuseum oplevelser i aarhus

Læs mere / køb her

Hvis du ikke har set byen fra regnbuen på taget af Aros, så er det en ganske fed oplevelse. En gåtur i Olafur Eliassons Your Rainbow Panorama cirklen i farvet glas kan også være en spontan ide til kæresten ham eller hende, og besøge Aros er altid en dejlig kulturel oplevelse.

 

Malekursus i Århus

overrask kæresten med et malekursus i gave

Læs mere / Køb her

Du kan selvfølgelig også finde malekursus oplevelser i Århus. Her finder du blandt andet Fru Madsens, hvor du sammen med 7 andre personer kan få undervisning i at male. Helt ligesom du får afslappet social samvær med andre der også brænder for at male.

 

Yoga & Meditation

brug yoga oplevelser omkring århus

Yogaskolen i Århus byder på 4 timers Yoga & Meditation oplevelse til par og singler. Her får du 4 timers meditation, spænding og øvelser. Og at få renset og strakt ud er godt for både krop og sind.

 

Floating hos Float Studio

prøv en floating kar oplevelse sammen

Læs mere / køb her

Float Studio byder på Floating som kan kaldes mindfulness på en lidt anderledes og afslappende made. Du får 60 minutters float i en floattank hvor du vugges ind i en rolig og afslappende tilstand i krop og sind.

 

Den Uendelige Bro

oplev bugten og naturen i århus

Læs mere / Køb her

Et besøg ved Den Uendelige Bro kan være en gratis oplevelse i Århus sammen med kæresten, veninde, bror, børn m.m. Kunstværket og omgivelserne kan danne ramme om en af de romantiske oplevelser i den afslappet og rolige form. Læs på Aros eller Århus.dk hvornår Broen er opsat og hvornår den er taget ned for vinteren.

 

Stand Up Comedy Århus

stand up oplevelser sammen

Læs mere / køb her

Hvorfor ikke have en sjov oplevelse med Stand Up i Århus. Det kan være en sjov aften sammen med kæresten, veninder, kammerater eller andre. Du finder flere forskellige muligheder både på dansk og engelsk i Århus. Der er f.eks. gratis stand-up på Alberts.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

God vin

5 kulturelle julegaver

Hvis du skal give en julegave til en, der elsker kultur, kan det være, at du er kommet på overarbejde. Det kan nemlig være en

Fordele ved at benytte internetshopping

Internettets fremkomst har fuldstændigt ændret landskabet i rigtig mange områder af samfundet. En af disse områder er detailhandel. Hvor den private forbruger førhen fysisk skulle

dyrene i hakkebakkeskoven anmeldelse

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Den 6. april 2017 havde den norske animationsfilm ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ premiere i Danmark. Den er baseret på Thorbjørns Egners børnebogsklassiker af samme navn. Filmen

4 stykker spanske tapas på fad - se her og lær mere om Spaniens mad

Spise i Madrid – 5 uundværlige tips

Madrid er et veritabelt skatkammer af sanseudvidende og mundvandsdrivende oplevelser for øjne, mave og sjæl. Hér kommer nogle gode og uundværlige tips til dig, der

Fem kulturelle gøremål

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Vil du gerne følge lidt mere med i kulturlivet, og har

rom løbesko

Oplev Rom med løbesko på

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – din oversigt over Afbudsrejser – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige afbudsrejser til Rom og

Tag på solferie med stil

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Det danske vejr er ustadigt – og det gælder især om