Oplevelsesgaver

Det er nemt at forstå hvorfor oplevelsesgaver er et hit. Det kan være svært at blive ved med at finde på, når der skal gives en gave, og den selvfølgelig skal vække glæde hos modtageren. Før i tiden var det mest den ældre generation, det var svært at hitte på til, men nu har de yngre generationer også næsten alt, hvad de har brug for – heldigvis findes der så nu oplevelsesgaver.

Derfor er det blevet svært at finde på den ultimative gave. Men en oplevelsesgave er den ultimative gave, for den kan tilpasses præcist til modtageren. Alder, køn, interesser, anledning. Det gode ved en oplevelsesgave er også, at den fylder ingenting fysisk – kun mentalt. Når en gave er ”oplevet”, så er der ”kun” minderne tilbage.

Til gengæld kan oplevelsesgaver gives igen og igen. Endda den samme, hvis den har været et hit. Hvem vil eksempelvis ikke gerne i biografen flere gange om året – gratis. Hver gang vil det være en ny oplevelse.

Sjove, spændende og lærerige oplevelse til børnene

Oplevelsesgaver er ikke kun til voksne. Der findes også mange oplevelsesgaver, der er velegnet til børn i alle aldre.

Udvalget er måske ikke så stort til en baby, men en fotosession hos en fotograf kan give både mor, far, eventuelle søskende og baby et fantastisk minde – som endda består efter oplevelsen i form af billeder.

Er det til et babyshower kunne et oplevelsesgavekort til en graviditetsmassage være en gave, der ville glæde både mor og barn.

Til de ældre børn er udvalget af oplevelsesgaver straks lidt større. Børn skal ikke være ret gamle, før en tur i biografen er en stor oplevelse. Det kan være til én af de populære animationsfilm eller til en nyindspillet børne-/familiefilm. Børnene kan jo heldigvis selv bestemme, så længe det ikke er film uegnet for børn.

Funballz, ponyridning, tivolitur, en tur i en dyrepark/zoo, museumstur, besøg på en bondegård, mad-, kage- eller slikfremstillingskurser er også oplevelsesgaver et barn ville sætte pris på.

Til teenageren kan mere adrenalinfremkaldende oplevelser vælges eller måske de mere afslappende, som en make over eller massage.

Oplevelsesgaver til den aktive voksne

Ligesom til teenageren kan de lidt mere adrenalinfremkaldende oplevelsesgaver være den bedste gave for den aktive voksne. Det kan være faldskærmsudspring, Ferrarikørsel, flysimulator, rafting eller lignende.

En oplevelse som modtageren måske altid har drømt om at prøve, men aldrig har turdet, haft råd til eller bare ikke prioriteret højt nok. Er du i tvivl om, hvad lige netop den ting er, så køb et action-gavekort, så kan modtageren selv vælge mellem mange forskellige oplevelser.

Den afdæmpede gave

Det er ikke alle, der har lyst i at blive kastet ud med en elastik om benet og hænge med hovedet nedad eller løse farlige mysterier indespærret i et kælderrum med tiden som sin værste fjende. Her vil en mere afslappende oplevelsesgave være den bedste.

Det kan være oplevelsesgaver, som dem nævnt under gaver til det lille/halvstore barn eller den afslappede teenagegave – biograftur, museumstur, welness-ophold eller lignende. Men det kan også være en kulinarisk oplevelse, f.eks. øl- eller vinsmagning, eller det kunne være en frokost, middag, sushi eller lignende.

Oplevelsesgaven til parret

Frokost, middag eller brunch for to vil også altid være en kærkommen oplevelsesgave til parret. Ligesom et hotel- eller kroophold for to vil være det.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal give en gave til din udkårne, så kan du jo selv være den anden, der får glæde af gaven.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

te

3 veje til god te i hverdagen

Det er ikke kun på caféerne, der nydes te af høj kvalitet. Mange ønsker også at bringe kvaliteten ind i hverdagen og lave en god

wolt rabatkode

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden “MANDENSDK” Brug wolt koden “MANDENSDK”og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

Sørg for at forkæle dig selv

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. I en hverdag der er præget at pres og stress, er