Oplevelsesgaver

Det er nemt at forstå hvorfor oplevelsesgaver er et hit. Det kan være svært at blive ved med at finde på, når der skal gives en gave, og den selvfølgelig skal vække glæde hos modtageren. Før i tiden var det mest den ældre generation, det var svært at hitte på til, men nu har de yngre generationer også næsten alt, hvad de har brug for – heldigvis findes der så nu oplevelsesgaver.

Derfor er det blevet svært at finde på den ultimative gave. Men en oplevelsesgave er den ultimative gave, for den kan tilpasses præcist til modtageren. Alder, køn, interesser, anledning. Det gode ved en oplevelsesgave er også, at den fylder ingenting fysisk – kun mentalt. Når en gave er ”oplevet”, så er der ”kun” minderne tilbage.

Til gengæld kan oplevelsesgaver gives igen og igen. Endda den samme, hvis den har været et hit. Hvem vil eksempelvis ikke gerne i biografen flere gange om året – gratis. Hver gang vil det være en ny oplevelse.

[kelkoogroup_ad id=”11821″ kw=”oplevelsesgaver” /]

Sjove, spændende og lærerige oplevelse til børnene

Oplevelsesgaver er ikke kun til voksne. Der findes også mange oplevelsesgaver, der er velegnet til børn i alle aldre.

Udvalget er måske ikke så stort til en baby, men en fotosession hos en fotograf kan give både mor, far, eventuelle søskende og baby et fantastisk minde – som endda består efter oplevelsen i form af billeder.

Er det til et babyshower kunne et oplevelsesgavekort til en graviditetsmassage være en gave, der ville glæde både mor og barn.

Til de ældre børn er udvalget af oplevelsesgaver straks lidt større. Børn skal ikke være ret gamle, før en tur i biografen er en stor oplevelse. Det kan være til én af de populære animationsfilm eller til en nyindspillet børne-/familiefilm. Børnene kan jo heldigvis selv bestemme, så længe det ikke er film uegnet for børn.

Funballz, ponyridning, tivolitur, en tur i en dyrepark/zoo, museumstur, besøg på en bondegård, mad-, kage- eller slikfremstillingskurser er også oplevelsesgaver et barn ville sætte pris på.

Til teenageren kan mere adrenalinfremkaldende oplevelser vælges eller måske de mere afslappende, som en make over eller massage.

Oplevelsesgaver til den aktive voksne

Ligesom til teenageren kan de lidt mere adrenalinfremkaldende oplevelsesgaver være den bedste gave for den aktive voksne. Det kan være faldskærmsudspring, Ferrarikørsel, flysimulator, rafting eller lignende.

En oplevelse som modtageren måske altid har drømt om at prøve, men aldrig har turdet, haft råd til eller bare ikke prioriteret højt nok. Er du i tvivl om, hvad lige netop den ting er, så køb et action-gavekort, så kan modtageren selv vælge mellem mange forskellige oplevelser.

Den afdæmpede gave

Det er ikke alle, der har lyst i at blive kastet ud med en elastik om benet og hænge med hovedet nedad eller løse farlige mysterier indespærret i et kælderrum med tiden som sin værste fjende. Her vil en mere afslappende oplevelsesgave være den bedste.

Det kan være oplevelsesgaver, som dem nævnt under gaver til det lille/halvstore barn eller den afslappede teenagegave – biograftur, museumstur, welness-ophold eller lignende. Men det kan også være en kulinarisk oplevelse, f.eks. øl- eller vinsmagning, eller det kunne være en frokost, middag, sushi eller lignende.

Oplevelsesgaven til parret

Frokost, middag eller brunch for to vil også altid være en kærkommen oplevelsesgave til parret. Ligesom et hotel- eller kroophold for to vil være det.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal give en gave til din udkårne, så kan du jo selv være den anden, der får glæde af gaven.

Se det store udvalg af oplevelsesgaver herunder.

oplevelsesgaverne kunne ikke indlæses…

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Business Intelligence

Skab værdi med Business Intelligence (BI)

Business Intelligence omtales i mange forskellige sammenhænge inden for forretningsverdenen. Men hvad er BI, og hvilken værdi har Business Intelligence for din virksomhed? Mange virksomheder

barn rytme

Dit barns rytmiske krop

Dans – spil på tromme – syng og bliv glad. Det er opskriften på den perfekte fælles oplevelse. Sæt Safri Duo på anlæget, det kunne

Forkæl jer selv og den lille

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Har du og kæresten lige fået en lille ny? Først og

barn musik

Dit barns musikalske sprogøre

Der er lavet en del undersøgelser og forskningsforsøg, der tager afsæt i hvad musik gør ved os mennesker. Disse forskellige forsøg viser med al tydelighed,