Tag et stykke af Danmark med ud i verden

1 år siden |  0 comments  |  Rejser

Ude er godt, men hjemme er bedst. Sådan lyder det gode gamle ordsprog og de fleste, der har været i udlandet, kan nikke genkendende til disse ord. Hvis man er ude og rejse i en længere periode, vil der nemlig komme et tidspunkt, hvor det kunne være dejligt med noget af ens hjemmevante og dette kan være noget så simpelt som en rugbrødsmad med ost. Der er dog ikke noget i vejen for, at man kan få i både pose og sæk på denne front. Det kræver blot en smule forberedelse, før man rejser. Alle lande har nemlig deres særlige traditioner, når det kommer til både mad og drikke. Køber man lidt ind, inden man rejser, så har man både muligheden for at introducere noget af ens foretrukne delikatesser til en fremmed kultur og på samme tid opleve noget hjemligt langt væk fra hjem. På www.toptours.dk kan man få inspiration til, hvor i verden man kunne tænke sig at komme hen og du kan finde hjemmesiden her med inspiration til, hvad der kunne være spændende at tage med. Her kan du både finde tøj til stranden, flip flips og solcreme m.m.


Knyt bånd med en fremmed kultur igennem din egen


Alle mennesker og kulturer i hele verden har nogle ting til fælles. Fælles for disse er blandt andet, at alle har brug for mad og drikke. Det er også ved måltiderne, at folk bliver samlet og knytter bånd med både familie og fremmede. At være i et andet land, hvor det måske endda ikke er muligt at kommunikere med hinanden på et fælles sprog, så kan man altid finde tilbage til fællesnævneren, som er noget af det mest essentielle for mennesker - nemlig mad og drikke og der er ikke mange bedre måder at knytte bånd på og lære hinanden at kende end ved at dele et måltid og introducere hinanden til ens lokale mad.


Et par gode råd til, hvad man kan tage med på ferien


Når man er ude og rejse, så vil man selvfølgelig gerne prøve at spise noget af den lokale mad. Alle lande har hver deres egen særprægede madkultur og denne spiller selvfølgelig også en stor rolle for, hvilket land man gerne vil tage til. Man er stolt over sin madkultur og de lokale vil helt sikkert også gerne vise udvalget i deres, hvis de får chancen. Få tænker dog over, at det modsatte også kan være gældende. At man kan medbringe sine egne danske delikatesser på sin ferie. Det giver en fantastisk mulighed for at vise omverden, hvor man kommer fra og det giver rig mulighed for at skabe nye relationer og på den måde få mest muligt ud af sit ophold i et andet land.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spice Tour – Kom tæt på krydderierne på Zanzibar

  • Kulturnet.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

Snorkling ved Mnemba bringer dig tæt på fisk og koraller

  • Kulturnet.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden