Tefal Actifry

Hvis du elsker at tilberede din mad effektivt, fedtfattigt og med et sprødt og lækkert resultat, så kan du med fordel investere i en Tefal Actifry. Med denne køkkenmaskine bliver madlavningen til en leg. En sådan maskine giver dig mulighed for at tilberede et væld af lækre og smagfulde retter som for eksempel karryretter, supper, grøntsager, pomfritter samt meget andet. 

Actifry og tilbehør

Hvilke typer af Tefal køkkenmaskiner kan jeg købe?

Tefal har lavet flere forskellige typer actifryers. Nedenfor er kort listet op, hvilke avancerede frituregryder, som du kan købe fra producenten.  

Den originale

Dette er den helt originale model. Med den kan du lave fedtfattigt mad uden problemer. De klassiske maskiner har ingen specielle funktioner, men har stadig et bredt anvendelsesområde, hvor du kan tilberede både pølser, fisk, grøntsager, supper, kylling og indisk curry af forskellig slags. De originale Tefal Actifry maskiner har typisk en kapacitet, der er stor nok til mindst fire mennesker. Maskinen er derfor meget familievenlig.

Den dobbelte

En avanceret udgave af køkkenmaskinen, hvor du har mulighed for at tilberede to måltider på én gang. Du kan blandt andet stege bøffer, fjerkræ og fisk på den medfølgende bakke. De todobbelte maskiner er meget alsidige, da de også kan bruges til for eksempel optøning/bagning af frostrundstykker.

Den store

De store modeller med kapacitet op til 1,6 kg. er perfekte til den travle og store børnefamilie. Her er det plads til at lave et lækkert aftensmadsmåltid til hele familien, hvad enten den står på suppe, gryderet eller pomfritter.

Den hurtige

Nogle af Tefal Actifrys køkkenmaskiner er hurtigere end andre. De passer sig godt til dem, der har en travl hverdag, men som gerne stadig vil nyde en lækker ret om morgenen inden arbejde eller om aftenen, når de kommer hjem. De hurtige modeller er 25 % hurtigere end de originale.

Som du kan læse, findes der altså mange forskellige Tefal Actifryers. Det handler derfor om at finde den model, som opfylder dine køkkenbehov på bedst mulig vis. 

Hvilken Tefal Actifry skal jeg vælge?

Der er gode muligheder for at finde den køkkenmaskine fra Tefal, som passer til dig. Her er der et par ting, du bør overveje i forhold til, hvilken køkkenmaskine du skal vælge:

  • Størrelse: Først og fremmest bør du overveje, hvor mange der skal kunne laves mad til med køkkenmaskinen. Er det kun dig, kan du gå efter en mindre model eller blot den originale Tefal Actifry maskine. Er det i stedet en større familie på over 4 medlemmer, bør du gå efter de store modeller med en kapacitet på over 1 kg.
  • Hastighed: De større maskiner vil naturlig vis også tage længere tid at lave mad på. Hvis du kun er dig selv eller en mindre familie i en travl hverdag, så bør I overveje en af de hurtige modeller.
  • Plads: Det sidste du skal overveje er pladsen. Har du plads til den helt store model, eller skal du gå efter en mindre model, der kan være i skabene, og som du let kan tage ud af skabet og frem på køkkenbordet.

Du kan under alle omstændigheder være sikker på, at en Tefal Actifry vil gøre den daglige madlavning både mere fedtfattig, lettere og sjovere.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Sodavandsmaskine og Danskvandmaskine

Sodavandsmaskiner og danskvandmaskiner

Kært barn har mange navne. Derfor omtales sodavandsmaskiner også som kulsyremaskiner, Sodastream eller danskvandsmaskiner, da du med sådan en maskine både kan fremtrylle sodavand og

køb en KitchenAid foodprocessor

KitchenAid Foodprocessor

Et køb af en KitchenAid foodprocessor er en god investering. De er nemlig kendt for at producere køkkenredskaber i høj kvalitet, og netop af denne

Bordgrill

Bordgrill

Er du også blevet lidt forelsket i ideen om at grille hele året rundt? Det forstår vi godt, og vi vil gerne hjælpe dig med

Ismaskine Med Kompressor

Ismaskiner med kompressor

Med en ismaskine kan du altid lave din helt egen favorit-is eller eksperimentere med forskellige ingredienser og smagskombinationer. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

køb Kenwood Major Titanium køkkenmaskine

Kenwood Major Titanium

Den populære producent Kenwood har haft stor succes med deres lancering af serien Kenwood Major. Hvis du er på udkig efter en Kenwood Major Titanium

køb en saftpresser / juicemaskine til køkkenet

Saftpresser

En saftpresser er perfekt til de varme sommerdage, hvor man gerne vil lave en hyggelig aktivitet med børnene eller børnebørnene i deres sommerferie. Hvis du

Kitchenaid Køkkenmaskine

Kitchenaid Køkkenmaskiner

Hvis du er på udkig efter en KitchenAid køkkenmaskine, så har du højst sandsynligt allerede en forkærlighed for køkkenudstyr af høj kvalitet kombineret med et

Frituregryde

Frituregryde

Frituregryden er det nyeste skud på stammen af køkkenmaskiner, og den er meget populær. For med sådan én er det nemlig muligt at få de

Wilfa Ismaskine

Wilfa Ismaskiner

Hvad kunne være bedre end konstant adgang til is? Ismaskiner kan virke som en dyr – muligvis luksuriøs – tilføjelse til køkkeninventaret, men come on:

Kenwood Røremaskine

Kenwood Røremaskiner

Går du og drømmer om en røremaskine, der kan ælte din dej, lave fars og juice samt blende og piske marengs? Så er Kenwood røremaskiner

Sodastream

Sodastream

Synes du, at det kunne være fedt at lave din egen sodavand? Så skal du læse med her. For det kan du med en sodastream.