Trip trap stol – sådan finder du den bedste stol til din baby

trip trap stol

4 måneder siden |  0 comments  |  Møbler

Vi danskere elsker de skønne Trip Trap stole, og de er at finde i de fleste hjem med børn. Stolene er nemlig i en fantastisk kvalitet, og børnene sidder bare super godt i dem. Samtidig gør de både spisningen og andre praktiske gøremål med baby langt lettere.

Her i artiklen har vi kigget nærmere på den korrekte brug af disse stole, ligesom vi har set på, hvor du kan købe dem billigst. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du køber stolene det rigtige sted.

Hvorfor er Trip Trap stole så populære?


Trip Trap stolene er testet af hverdagen, og de har været en fast bestanddel af de danske familiehjem i mange årtier. Det vidner om den rigtige høje kvalitet ved disse stole, da de ellers ville være blevet erstattet af andre og nyere modeller.

Samtidig giver det en hvis sikkerhed, når der ikke har været uheld med stolene gennem de mange år. Trip Trap stolen er nemlig genialt designet, når det kommer til sikkerhed. Den kan nærmest ikke vippe, og børnene falder ikke af den.

Og er der noget forældre prioriteter højt, så er det deres børns sikkerhed og komfort. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at stolen ligeledes er designet flot og tidsløst.


Hvornår må baby sidde i Trip Trap stol?


Så snart din baby kan sidde selv, så kan det også sidde i en Trip Trap stol. De fleste babyer kan sidde selv, når de er mellem 6 og 8 måneder gamle.

Det er dog vigtigt ikke at presse din baby for meget, og du må ikke stable babyen op med puder i ryggen. Den skal selv være stærk nok til at sidde, og nogle babyer er bare klar før end andre.

Derudover skal du selvfølgelig starte i det små, og ikke lade barnet sidde alt for længe. Det er nemlig hårdt for barnet at sidde op i starten, så det kræver lidt tilvænning.


Hvor længe kan børn bruge en Trip Trap stol


Trip Trap stolen kan indstilles både i sædet og i fodstøtten, så den kan sagtens bruges af større børn. Mange vælger af skifte til en almindelige voksenstol alt for tidligt, men barnet sidder ofte bedre i Trip Trap stolen nogle år ekstra.

Kig på barnets siddestilling og husk at justere stolen hen af vejen, så er det en perfekt stol i rigtigt mange år fremover.


Hvor køber jeg Trip Trap stole billigt?


Trip Trap stolen er rigtig populær, og den forhandles i mange forskellige børnebutikker. Du kan derfor med fordel kigge i flere butikker, så du kan sammenligne priserne.

På nettet er der rigtig stor konkurrence inden for udstyr til børn, så her er der ligeledes mange gode tilbud og skarpe priser.

Netbutikkerne er ofte billigst, da de ikke har så mange udgifter, som de fysiske butikker har. De kan derfor sælge produkterne billigere og så stadig tjene penge.

Start derfor med et kig på nettet, når du skal finde en billig Trip Trap stol. Stolen er jo ens lige meget hvor du køber den, og det er ikke nødvendigt at prøve den først.


VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Trip Trap StoleTrip Trap StolSådan bruges Trip Trap stolen fra StokkeAnmeldelse: Stokke Trip Trap Stol


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :