Trip trap stol – sådan finder du den bedste stol til din baby

Vi danskere elsker de skønne Trip Trap stole, og de er at finde i de fleste hjem med børn. Stolene er nemlig i en fantastisk kvalitet, og børnene sidder bare super godt i dem. Samtidig gør de både spisningen og andre praktiske gøremål med baby langt lettere.

Her i artiklen har vi kigget nærmere på den korrekte brug af disse stole, ligesom vi har set på, hvor du kan købe dem billigst. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du køber stolene det rigtige sted.

Hvorfor er Trip Trap stole så populære?

Trip Trap stolene er testet af hverdagen, og de har været en fast bestanddel af de danske familiehjem i mange årtier. Det vidner om den rigtige høje kvalitet ved disse stole, da de ellers ville være blevet erstattet af andre og nyere modeller.

Samtidig giver det en hvis sikkerhed, når der ikke har været uheld med stolene gennem de mange år. Trip Trap stolen er nemlig genialt designet, når det kommer til sikkerhed. Den kan nærmest ikke vippe, og børnene falder ikke af den.

Og er der noget forældre prioriteter højt, så er det deres børns sikkerhed og komfort. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at stolen ligeledes er designet flot og tidsløst.

Hvornår må baby sidde i Trip Trap stol?

Så snart din baby kan sidde selv, så kan det også sidde i en Trip Trap stol. De fleste babyer kan sidde selv, når de er mellem 6 og 8 måneder gamle.

Det er dog vigtigt ikke at presse din baby for meget, og du må ikke stable babyen op med puder i ryggen. Den skal selv være stærk nok til at sidde, og nogle babyer er bare klar før end andre.

Derudover skal du selvfølgelig starte i det små, og ikke lade barnet sidde alt for længe. Det er nemlig hårdt for barnet at sidde op i starten, så det kræver lidt tilvænning.

Hvor længe kan børn bruge en Trip Trap stol

Trip Trap stolen kan indstilles både i sædet og i fodstøtten, så den kan sagtens bruges af større børn. Mange vælger af skifte til en almindelige voksenstol alt for tidligt, men barnet sidder ofte bedre i Trip Trap stolen nogle år ekstra.

Kig på barnets siddestilling og husk at justere stolen hen af vejen, så er det en perfekt stol i rigtigt mange år fremover.

Hvor køber jeg Trip Trap stole billigt?

Trip Trap stolen er rigtig populær, og den forhandles i mange forskellige børnebutikker. Du kan derfor med fordel kigge i flere butikker, så du kan sammenligne priserne.

På nettet er der rigtig stor konkurrence inden for udstyr til børn, så her er der ligeledes mange gode tilbud og skarpe priser.

Netbutikkerne er ofte billigst, da de ikke har så mange udgifter, som de fysiske butikker har. De kan derfor sælge produkterne billigere og så stadig tjene penge.

Start derfor med et kig på nettet, når du skal finde en billig Trip Trap stol. Stolen er jo ens lige meget hvor du køber den, og det er ikke nødvendigt at prøve den først.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Trip Trap Stole

Trip Trap Stol

Sådan bruges Trip Trap stolen fra Stokke

Anmeldelse: Stokke Trip Trap Stol

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

skænk

Skænk

Har du svært ved at finde en god opbevaringsløsning til diverse ting i hjemmet? Så kan det være en rigtig god idé at overveje en

spisestuestol

Spisestuestole

Det kan være svært at vælge en spisestuestol, som lever op til alle de ønsker og forestillinger man har til en sådan stol. En spisestuestol

klapstol

Klapstol

En klapstol er en mere praktisk, mere kompakt og mere pladsbesparende udgave af en helt normal stol. En klapstol kan have rigtig mange forskellige funktioner.

velour sofa

Velour sofa

Blandt de helt store trends inden for tekstiler, har velour de seneste par år været helt uundgåelig. Det er et blødt, fløjlsagtigt materiale med kort

butterfly stol

Butterfly stol

Butterfly stolen eller en flagermus stol, hvilket navn den også er kendt under, har rødder helt tilbage fra 1930’ernes Latinamerika. Inspirationen fandtes i en sammenklappelig

vinreol

Vinreol

Er du vinentusiast eller nyder du bare et glas vin en gang imellem? Så bør du helt sikkert overveje en vinreol. Den er både praktisk

rundt sofabord

Rundt sofabord

Har du svært ved at få de forskellige elementer i stuen til at spille ordentligt sammen? Og mangler du bare sådan et sted at stille

u sofa

U sofa

En stue er ikke komplet uden en sofa, hvor der er plads til hygge. Har du en stor og rummelig stue med god plads til

rundt spejl

Rundt spejl

Mangler du inspiration til, hvad der skal hænge på væggene hjemme hos dig? Det kan være, at du ønsker, at det skal være lidt noget

hay bord

HAY bord

Vi går op i indretning som aldrig før, og designermøbler har aldrig været mere populære. Tendensen er tydelig: kvalitet og bæredygtighed er sagen lige nu.

bogkasse

Bogkasse

Bogkasser er gennem de sidste år blevet mere og mere populære, og de fås nu i mange forskellige typer og materialer, og derfor behøves en