Wellness ophold i jylland – 5 lækre steder du/i kan slappe fuldstændig af

Wellness ophold i Jylland? Hvis du trænger til et afbræk i den stresset hverdag, og måske ønsker at slappe helt af med forkælelse for krop og sind, så er et spaophold den perfekte ide. Wellness kan også være en af de romantiske oplevelser sammen med din kæreste eller partner, hvor i sammen som par kan nyde forkælelse og romantik.

Det kan du heldigvis finde mange lækre steder. Her får du 5 bud på dejlige wellness steder i Jylland, der kan være perfekt til kærestepar eller måske bare gode veninder/venner der skal nyde livet sammen.

Himmerland Golf & Spa resort

slap af på det flotte spabad sted i Himmerland

Læs mere / Køb her

Ved Farsø finder du Himmerland Golf & Spa Resort, der ikke bare er golf, men i lige så stor udstrækning et lækkert og top professionelt spa sted.

Du finder et dejligt sted til velvære og afslapning. Her finder du relax område, bassin, dampbad, spa-bar, finsk sauna, biosauna, udendørs spabad og meget andet, der giver den dejlige velvære.

Lækre omgivelser til par og venner der trænger til at trække stikket og komme væk fra hverdagens stress.

 

Hotel Thinggaard & Sydthy kurbad

køb et lækkert wellness ophold på Thinggaard

Læs mere / Køb her

I Thy finder du det lækre Sydthy Kurbad. Her kan det måske være det perfekte sted til at få ladet batterierne op med afslapning og næring til sjælen.

Et perfekt sted at slappe af med en god veninde eller kæreste, hvor du finder masser af lækre behandlinger og muligheder med massagebassiner, saunaer, udendørs boblebade med mere.

Få et ophold med overnatning, morgenbuffet, 2-retter middag og selvfølgelig adgang til det afslappende kurbad.

 

Struer Grand Hotel & Kurbad Limfjorden

køb spa og wellness ophold i Vestjylland

Læs mere / Køb her

I Struer finder du det 900 m2 store wellness og spa center. Wellness direkte ved vandet, da det er beliggende på havnen i Struer.

Hvorfor ikke afslapning og afstresning i unikke omgivelser, hvor lys, vand og lyd spiller sammen.

Du kan afstresse med hot stone, tyrkisk bad, vandbassiner, dampbade, massage, aromabade, bodyscrup og andre lækre ting for krop og sjæl.

 

Romulus Skallerup Klit

søg skallerup som et lækkert weekendophold

Læs mere / Køb her

Kombinerer et weekendophold i ferie bolig med wellness i Skallerup Klit.

Et lækkert ophold til at stresse af, hvor du eller i kan nyde livet i de romerske bade med varme dampe i Romulus spa & wellnessafdeling.

Book et feriehus i Skallerup Klit og brug adgangen til wellness stedet Romulus. Her finder du mange lækre wellness aktiviteter, der er bygget op på de romerske bade med kampestensvægge, søjler og rislende fontæner.

 

Lübker Golf Resort Djursland

nyd wellness ophold på Djursland Golf resort

Læs mere / Køb her

Ligesom med Himmerland Golf Resort, så finder du også wellness på Djursland Golf Resort.

Her finder du nemlig et 3500 m2 sort wellnesscenter, Lübker Square, med subtropisk bad og badeland. Det er velegnet både til det romantiske weekendophold i Jylland for par, som ganske dejlig weekend for hele familien.
Bliv forkælet og hav det sjovt samtidig, er, hvad du kan finde på Djursland.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

bologna

6 gode oplevelser i Bologna

Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – din oversigt over Afbudsrejser – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige afbudsrejser til Bologna og

Tag på solferie med stil

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Det danske vejr er ustadigt – og det gælder især om

Filosofi for alle eller eliten?

Er filosofi for alle?

Forfatter: Robert J. Buhl På sin vis er det ganske enkelt at svare på overskriftens spørgsmål: nej. Naturligvis er filosofi ikke for alle, akkurat som